Ευρυδίκη Παπαδοπούλου : «Θα πήγαινα στο Survivor για 1 εκατομμύριο ευρώ»
Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» μίλησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία μεταξύ άλλων εξήγησε ότι θα αποφάσιζε να συμμετέχει στο Survivor, μόνο αν η αμοιβή της ήταν δελεαστική.
Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» μίλησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία μεταξύ άλλων εξήγησε ότι θα αποφάσιζε να συμμετέχει στο Survivor, μόνο αν η αμοιβή της ήταν δελεαστική.
«Θα το σκεφτόμουν και θα πήγαινα στο Survivor, αν μου γινόταν πρόταση 1 εκατ. ευρώ»
«Θα το σκεφτόμουν και θα πήγαινα στο Survivor, αν μου γινόταν πρόταση 1 εκατ. ευρώ. Τα 4.500 της Τούνη είναι λίγα» διευκρίνισε η πρώην διαγωνιζόμενη του My Style Rocks, η οποία θα επιστρέψει για να τραγουδήσει στον ημιτελικό του J2US όπου συμμετείχε – χωρίς τον παρτενέρ της, τον Τριαντάφυλλο, καθώς ο τραγουδιστής βρίσκεται ήδη με την ομάδα των Διασήμων στον Άγιο Δομίνικο, για τα γυρίσματα του Survivor 4.
Δείτε παρακάτω
- Υπάρχει ζωή χωρίς social media; Όλος ο κόσμος παρακολουθεί τα παιδιά της Αυστραλίας
- Νομπέλ Λογοτεχνίας: Ο Σεφέρης, ο Ελύτης και «Η Συναυλία των Υακίνθων»
- Διονύσης Σχοινάς: Κάνει «Μαύρα Χριστούγεννα» με το νέο ανατρεπτικό τραγούδι του
- Συναγερμός στο Μαξίμου από τις συνεχιζόμενες αγροτικές κινητοποιήσεις – Έκτακτη σύσκεψη υπό τον Μητσοτάκη
- Ο Ολυμπιακός φροντίζει για το ευρωπαϊκό του μέλλον: Τι σημαίνει το «προσπέρασμα» στη Μπόντο
- «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» με τον Λάκη Λαζόπουλο: Έρχεται η τελευταία εκπομπή για το 2025
