Ευρυδίκη Παπαδοπούλου : «Θα πήγαινα στο Survivor για 1 εκατομμύριο ευρώ»
Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» μίλησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία μεταξύ άλλων εξήγησε ότι θα αποφάσιζε να συμμετέχει στο Survivor, μόνο αν η αμοιβή της ήταν δελεαστική.
Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» μίλησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία μεταξύ άλλων εξήγησε ότι θα αποφάσιζε να συμμετέχει στο Survivor, μόνο αν η αμοιβή της ήταν δελεαστική.
«Θα το σκεφτόμουν και θα πήγαινα στο Survivor, αν μου γινόταν πρόταση 1 εκατ. ευρώ»
«Θα το σκεφτόμουν και θα πήγαινα στο Survivor, αν μου γινόταν πρόταση 1 εκατ. ευρώ. Τα 4.500 της Τούνη είναι λίγα» διευκρίνισε η πρώην διαγωνιζόμενη του My Style Rocks, η οποία θα επιστρέψει για να τραγουδήσει στον ημιτελικό του J2US όπου συμμετείχε – χωρίς τον παρτενέρ της, τον Τριαντάφυλλο, καθώς ο τραγουδιστής βρίσκεται ήδη με την ομάδα των Διασήμων στον Άγιο Δομίνικο, για τα γυρίσματα του Survivor 4.
Δείτε παρακάτω
- Πριγκίπισσα Μέτε-Μαρίτ: Ραγδαία επιδείνωση της υγείας της, ύποπτη απουσία από δημόσιες εμφανίσεις
- Ολυμπιακός: Η 12άδα των ερυθρόλευκων για το εξ αναβολής παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε
- The Expla-in Project: Πώς ο πόλεμος με το Ιράν αυξάνει την αντιπαλότητα Ισραήλ – Τουρκίας;
- Κουτσούμπας: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα φύγει, έχει δρομολογηθεί μέσα από το κόμμα της ΝΔ
- Μέση Ανατολή: Οι χώρες που καλούνται να καταβάλουν «φόρο τιμής» στον «Θείο Σαμ»
- Γιατί ο θάνατος του Λαριτζανί είναι πιο σημαντικός από εκείνον του ανώτατου ηγέτη





