
Αποκλειστικό MEGA : Αυξάνεται ο μισθός στους εργαζόμενους μερικής απασχόλησης
Αυξάνεται ο μισθός σε 650.000 εργαζομένους μερικής απασχόλησης τόνισε ο σύμβουλος Εργασιακών Θεμάτων, Βασίλης Πρασσάς, μιλώντας στην «Κοινωνία Ώρα MEGA».
Αυξάνεται ο μισθός σε 650.000 εργαζομένους μερικής απασχόλησης τόνισε ο σύμβουλος Εργασιακών Θεμάτων, Βασίλης Πρασσάς, μιλώντας στην «Κοινωνία Ώρα MEGA».
Σύμφωνα με τον κ. Πρασσά, από πέρυσι, ξεκίνησε μια διαδικασία μείωσης των ασφαλιστικών εισφορών, ενώ και φέτος το καλοκαίρι μειώθηκαν περεταίρω οι ασφαλιστικές εισφορές.
«Και ενώ οι διατάξεις φωτογράφιζαν ότι η μείωση των ασφαλιστικών εισφορών αφορά την πλήρη απασχόληση, αφορά και περίπου 650.000 μερικής απασχόλησης» εξήγησε.
Έτσι, με την μείωση κατά 3% των ασφαλιστικών εισφορών, αυξάνονται οι καθαρές αποδοχές των εργαζομένων της μερικής απασχόλησης, από 5 έως 10 ευρώ μηνιαίως.
Όπως ανέφερε ο ειδικός, από την μείωση των εργοδοτικών εισφορών επωφελείται και ο εργοδότης.
- Ιράν: Νέες κυρώσεις των ΗΠΑ σε πρόσωπα και εταιρείες που «διευκόλυναν» τις εξαγωγές πετρελαίου στην Κίνα
- Η ΕΕ προσκαλεί τους Ταλιμπάν στις Βρυξέλλες για συνομιλίες σχετικά με τη μετανάστευση
- Κάτω Πατήσια: Πυρκαγιά σε σούπερ μάρκετ που βρίσκεται στο ισόγειο πολυκατοικίας
- Ιράν: Μονόδρομος για τις ΗΠΑ η αποδοχή του σχεδίου 14 σημείων της Τεχεράνης, τονίζει ο Γαλιμπάφ
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Κόφτες και κίνητρα
- Καταρρέει η δημοτικότητα των ΗΠΑ – Τι έδειξε νέα παγκόσμια έρευνα