Πέραμα : Ασελγούσε επί χρόνια στην ανήλικη κόρη της συντρόφου του
Η σοκαριστική υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά από καταγγελία του άτυχου κοριτσιού, που σήμερα είναι 14 ετών.
Ακόμη μία φρικιαστική ιστορία είδε το φως της δημοσιότητας καθώς συνελήφθη ένας 58χρονος ο οποίος κατηγορείται ότι βίαζε τη 10χρονη κόρη της συντρόφου του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι διέμενε στο Πέραμα και φέρεται για τουλάχιστον μια τετραετία να ασελγούσε στο ανήλικο παιδί.
Η σοκαριστική υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά από καταγγελία του άτυχου κοριτσιού, που σήμερα είναι 14 ετών.
Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη, αύριο οδηγείται στον ανακριτή Πειραιά, ενώ η υπόθεση παραπέμφθηκε για κύρια ανάκριση.
Παράλληλα, υπό εξέταση βρίσκονται κι άλλες καταγγελίες για το παρελθόν του 58χρονου από την Αλβανία και πιο συγκεκριμένα πάλι για ενδεχόμενη κακοποίηση ανήλικης κόρης άλλης συντρόφου του.
- LIVE: Κηφισιά – Βόλος
- Βαν Γκογκ στην Τεχεράνη: Ένα έργο κρυμμένο στη σκιά του πολέμου
- Θεσσαλονίκη: Συμπληρωματική δίωξη στα δύο άτομα που ήταν μαζί με τον 20χρονο που δολοφονήθηκε
- LIVE: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άστον Βίλα
- Βρετανία: Εξετάζει την αποστολή χιλιάδων drones αναχαίτισης στη Μέση Ανατολή
- LIVE: Νότιγχαμ Φόρεστ – Φούλαμ
- Κεσσές: Ο Θάνος Πλεύρης δεν λέει ότι με τη στάση του στις υποκλοπές «ευνόησε» τον κουμπάρο του Γιάννη Λαβράνο
- Μπαρτζώκας: «Ερχόμαστε κάθε χρόνο στη Νέα Σμύρνη και μας βρίζουν – Κάποιοι δεν σέβονται τίποτα…»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 15.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/mohammad-alizade-91PVsccQXbc-unsplash-1-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442