
ΚΙΝΑΛ : Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση για συλλήψεις συνδικαλιστών
«Συλλήψεις και καταστολή είναι το χριστουγεννιάτικο δώρο του κ. Μητσοτάκη, σε εργαζομένους που φωνάζουν “πεινάμε”. Το χριστουγεννιάτικο τραπέζι φέτος θα είναι άδειο για 85.000 εποχιακά εργαζόμενους στον Τουρισμό που μένουν χωρίς κανένα επίδομα, χωρίς καμία στήριξη από την κυβέρνηση» αναφέρει το ΚΙΝΑΛ
Καταγγελία εις βάρος της κυβέρνησης για συλλήψεις συνδικαλιστών απεύθυνε το Κίνημα Αλλαγής.
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση: «Συλλήψεις και καταστολή είναι το χριστουγεννιάτικο δώρο του κ. Μητσοτάκη, σε εργαζομένους που φωνάζουν “πεινάμε”. Το χριστουγεννιάτικο τραπέζι φέτος θα είναι άδειο για 85.000 εποχιακά εργαζόμενους στον Τουρισμό που μένουν χωρίς κανένα επίδομα, χωρίς καμία στήριξη από την κυβέρνηση».
«Και όταν οι εκπρόσωποι τους διαμαρτύρονται, συλλαμβάνονται και καταλήγουν στο αστυνομικό τμήμα. Όπως έγινε σήμερα με τους Πρόεδρο και Γραμματέα Ομοσπονδίας Επισιτισμού -Τουρισμού Γ. Χότζογλου και Π. Κούκο και τον Γραμματέα του ΕΚΑ Κ. Κουλουρη. Μην τυχόν και διαταράξουν την νιρβάνα του Μαξίμου».
Ένα ακόμη βήμα στον κατήφορο του αυταρχισμού και της αναλγησίας της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας» καταλήγει η ανακοίνωση του Κινήματος Αλλαγής.
Πηγή ΑΜΠΕ
- LIVE: Ατλέτικο Μαδρίτης – Άρσεναλ
- LIVE: Ρεάλ Μαδρίτης – Χάποελ Τελ Αβίβ
- Η Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς ενώνει (κινηματογραφικές) δυνάμεις με τον Χόπκινς
- Ο Φίτσο στον δρόμο του Όρμπαν; Το Ευρωκοινοβούλιο ζητά πάγωμα κονδυλίων για τη Σλοβακία για το κράτος δικαίου
- Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επιλέγει Ρονάλντο αντί για Μέσι και εξηγεί το γιατί
- Εύβοια: Εντοπίστηκαν τρεις πολεμικές ρουκέτες – Θα πραγματοποιηθεί ελεγχόμενη έκρηξη

