Οι ιδιοκτήτες ενός σπιτιού στο Μπιστολ της Αγγλίας, μετά την καλλιτεχνική παρέμβαση που έκανε ο Banksy σε έναν από τους εξωτερικούς τοίχους του κτιρίου, αποφάσισαν πως είναι μια καλή ευκαιρία για να το θέσουν προς πώληση.

Το νέο έργο τέχνης του Banksy -με τίτλο «Aachoo!!»- εμφανίζει μια γυναίκα που φτερνίζεται και της φεύγει η οδοντοστοιχία από το στόμα της. Το έργο έκανε ντεμπούτο την περασμένη Πέμπτη σε ένα γωνιακό σπίτι στο Μπρίστολ.

Ο «γνωστός άγνωστος» καλλιτέχνης δημοσίευσε μια φωτογραφία της τοιχογραφίας στις σελίδες του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την ίδια μέρα, επιβεβαιώνοντας ότι είναι ο δημιουργός του έργου.

https://www.instagram.com/p/CIn6guyMPeS/?igshid=1eqpxw044exid

Δημοσιεύτηκε από Banksy στις Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου 2020

Αναφορές αργότερα κυκλοφόρησαν ότι οι ιδιοκτήτες του σπιτιού καθυστέρησαν την πώλησή του, αλλά ο γιος της ιδιοκτήτριας, Νικ Μάκιν, λέει ότι αυτό δεν είναι αλήθεια.

Ο Μάκιν είπε στο BBC ότι η μητέρα του καθυστέρησε να πωλήσει το σπίτι για δύο ημέρες, αλλά αυτή προχωράει κανονικά.

«Έχει αυξηθεί η αξία του και έπρεπε να αφιερώσει λίγο χρόνο για να το σκεφτεί, αλλά η απόφασή της να το πωλήσει δεν έχει αλλάξει» είπε όπως μεταδίδει σχετικά το ΑΠΕ/

Ο Μάκιν είπε ακόμα ότι επάνω στον τοίχο που φιλοξενεί το έργο έχει τοποθετηθεί μία διαφάνεια για να το προστατεύει καθώς επίσης έχει εγκατασταθεί σύστημα συναγερμού.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως οι τοιχογραφίες του Banksy πωλούνται για περισσότερα από 100.000 δολάρια.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο