Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός : Το πλάνο του Μαρτίνς για ΟΑΚΑ και ο Φορτούνης

Ολυμπιακός : Το πλάνο του Μαρτίνς για ΟΑΚΑ και ο Φορτούνης

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ΑΕΚ και είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα του Πειραιά, ότι πηγαίνει στο συγκεκριμένο παιχνίδι έχοντας διαφορά έξι βαθμών από την Ένωση.

Ο Ολυμπιακός έκανε επίδειξη δύναμης στην Λαμία με το εντυπωσιακό 6-0 και μάλιστα σ’ ένα γήπεδο που ήταν βούρκος.

Είναι πραγματικά ν’ απορεί κάποιος με την κατάσταση που επικρατούσε στο γήπεδο και δεν είναι υπερβολή αν ισχυριστεί κάποιος ότι σε τέτοιους αγωνιστικούς χώρους δεν πρέπει να γίνονται ματς.

Οι πρωταθλητές αφήνουν πίσω τους το παιχνίδι με την Λαμία, με το «ξέσπασμα» και τα έξι γκολ να έρχονται την κατάλληλη στιγμή καθώς οι ερυθρόλευκοι έχουν μπροστά τους ντέρμπι.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ΑΕΚ και είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα του Πειραιά, ότι πηγαίνει στο συγκεκριμένο παιχνίδι έχοντας διαφορά έξι βαθμών από την Ένωση.

Είναι βέβαια προφανές πως σε αυτά τα παιχνίδια χρειάζεται το 100% από τους παίκτες για να επιτευχθεί ο στόχος και ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς έχει ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία της ομάδας του για τον αγώνα στο ΟΑΚΑ.

Το σίγουρο λοιπόν είναι ότι ο Μαρτίνς θέλει να δει ένταση και τρεξίματα από τους παίκτες του, θέλοντας φυσικά να πιέσει την άμυνα της ΑΕΚ που δείχνει ευάλωτη σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια της φετινής σεζόν.

Ο Μαρτίνς θα αναλύσει στους παίκτες του τα κενά που έχει εντοπίσει στα μετόπισθεν των «κιτρινόμαυρων» και η αλήθεια είναι ότι περιμένει πολλά από τους ακραίους επιθετικούς του Ολυμπιακού.

Ο προπονητής θέλει να δει τα εξτρέμ της ομάδας του να πάρουν πάνω τους πολλές φάσεις, πηγαίνοντας σε προσωπικές μονομαχίες με τους ακραίους μπακ της ΑΕΚ, θέλοντας να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες των γηπεδούχων.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού θα περιμένει τον Κώστα Φορτούνη, για να δει αν ο επιτελικός χαφ των πρωταθλητών έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις.

Ο διεθνής μέσος κάνει μεγάλα ματς κόντρα στην ΑΕΚ κι αυτό μετράει πολύ για τον Μαρτίνς, ο οποίος θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον διεθνή άσο.

Ο Φορτούνης θα είναι σήμερα στο Ρέντη για ν’ ανεβάσει «στροφές» και αν δεν αισθανθεί ενοχλήσεις τότε θα δοκιμάσει να προπονηθεί την Τρίτη με την υπόλοιπη ομάδα.

Τα μηνύματα είναι ενθαρρυντικά για τον διεθνή άσο των πρωταθλητών και οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα είναι στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Το ερωτηματικό είναι αν ο Μαρτίνς θα τον συμπεριλάβει στην αρχική εντεκάδα των ερυθρόλευκων.

Όπως και να’ χουν πάντως τα πράγματα με τον Φορτούνη, το βέβαιο είναι πως ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού θέλει να δει την ομάδα του να παίζει πολύ από τα δύο άκρα και κανείς δεν πρέπει να ξεχνά ότι στον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ, οι πειραιώτες είχαν πάρει το τρόπαιο επικρατώντας με 1-0.

Σκόρερ ήταν ένας εξτρέμ του Ολυμπιακού, ο Ραντζέλοβιτς, με ωραία προσπάθεια από το δεξί άκρο της επίθεσης των πρωταθλητών Ελλάδος.

Και μιας και η αναφορά στον Σέρβο, καλό θα είναι να θυμίσουμε ότι και ο Ραντζέλοβιτς κάνει καλά ματς κόντρα στην ΑΕΚ, έχοντας μάλιστα πετύχει και δύο γκολ, στα δύο τελευταία παιχνίδια των πειραιωτών με την Ένωση.

Sports in

Λουίς Ενρίκε: «Μεγάλο κίνητρο για την Παρί το τρεμπλ»

Όσα είπε ο Λουίς Ενρίκε για ένα πιθανό τρεμπλ της Παρί Σεν Ζερμέν φέτος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024