The Bachelor : Παναγιώτης και Νικόλ αλά Τζακ και Ρόουζ στον Τιτανικό
Ο γοητευτικός εργένης επέλεξε την Νικόλ για ένα πολύ ξεχωριστό ραντεβού πάνω σε σκάφος!
Στο χθεσινοβραδινό ραντεβού του The Bachelor η Νικολέττα ξεπέρασε την αδιαθεσία της και έτσι ο Παναγιώτης την επέλεξε για ατομικό ραντεβού.
Οι δυο τους βρέθηκαν σε ένα σκάφος, όπου απόλαυσαν στιγμές χαλάρωσης.
Μάλιστα, ο περιζήτητος εργένης είχε μια έκπληξη στην Νικολέττα, αφού το σκάφος τους σταμάτησε κοντά στη βίλα για να κάνουν watersports.
Τα κορίτσια, όμως, αντιλήφθηκαν την παρουσία τους και αμέσως έτρεξαν για να τους κατασκοπεύσουν με κιάλια σε έξαλλη κατάσταση.
«Νιώθω τα βλέμματά τους πάνω μου και μαζί με αυτά νιώθω και κάτι μαχαίρια στην πλάτη», δήλωσε η Νικολέττα στην κάμερα.
Ο Παναγιώτης μεταξύ άλλων, ρώτησε την Νικολέττα για το γράμμα που του έστειλε και αν εννοούσε την λέξη σ’ αγαπώ που του έγραψε.
«Η λέξη σ’ αγαπώ είναι πολύ σημαντική για εμένα και όταν τη λέω τη λέω με συναίσθηση και γνώση», σχολίασε ο περιζήτητος εργένης μιλώντας στην κάμερα.
«Το ότι σ’ αγαπάω ανθρώπινο είναι», απάντησε η Νικολέττα.
«Μ ’αγαπάς;», την ρώτησε ο Παναγιώτης με την κοπέλα να απαντάει: «Ναι, Παναγιώτη. Σ’ αγαπάω».
Στη συνέχεια, οι δυο τους ανέβηκαν στην πλώρη και αποφάσισαν να παίξουν την πιο διάσημη σκηνή του Τιτανικού με τον Jack και την Rose!
- Επιχειρήσεις: Οι διευθυντές χρειάζονται ακόμα, ιδιωτικό γραφείο;
- Μπράιτον – Μπόρνμουθ 1-1: Ο Κωστούλας έσωσε τους «γλάρους» με απίθανο γκολ (vid)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]
- Ασύλληπτο γκολ με ψαλιδάκι από τον Κωστούλα! (vid)
- Λάτσιο – Κόμο 0-3: Σαρωτική στη Ρώμη η ομάδα του Σεσκ Φάμπρεγκας
- Πόλεμος μέχρις εσχάτων: Ο Μπρούκλιν καταγγέλει τους Μπέκαμ για «χειραγώγηση, ταπείνωση, απληστία» – «Δεν είναι οικογένεια, είναι πολυεθνική»
