Πατούλης στο MEGA: Είμαι ασυμπτωματικός – Ο ιός είναι αόρατος και δεν συγχωρεί κανένα λάθος
Θετικός στον κοροναϊό ανακοίνωσε πως είναι ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, ο οποίος μιλώντας στο MEGA, υπογράμμισε ότι είναι ασυμπτωματικός
Θετικός στον κοροναϊό ανακοίνωσε πως είναι ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, ο οποίος μιλώντας στο MEGA, υπογράμμισε ότι είναι ασυμπτωματικός.
«Μέχρι στιγμής είμαι ασυμπτωματικός. Εργάζομαι από το σπίτι. Σήμερα είχαμε τηλεδιάσκεψη με όλους τους αντιπεριφερειάρχες υγείας για τα ζητήματα της πρόληψης. Αλλά ο ιός είναι αόρατος και δε συγχωρεί κανένα λάθος» είπε ο κ. Πατούλης.
«Δεν έχω αισθανθεί τίποτα. Υπήρχε όμως μια επίσκεψη ενός δημάρχου πριν λίγες ημέρες, που μετά είδαμε στο διαδίκτυο ότι ήταν θετικός στον κοροναϊό. Πάντα τηρούσαμε τα μέτρα και με μάσκες και όλα. Τη Δευτέρα, όταν είδα την Κυριακή ότι είναι θετικός, έκανα rapid test που βγήκε αρνητικό, αλλά μετά έκανα και μοριακό που βγήκε θετικό» συνέχισε ο ίδιος.
«Βρίσκομαι σε απομόνωση ασκώντας τα καθήκοντά μου. Και η σύζυγος και ο γιος μου ήταν αρνητικοί, όπως και πολλοί εκ των συνεργατών μου. Έγιναν και απολυμάνσεις. Όλα τα πρωτόκολλα τηρούνται, αλλά ο κοροναϊός είναι εδώ, είναι αόρατος» τόνισε ο κ. Πατούλης.
«Αν έχω τα αντισώματα δεν θα κάνω το εμβόλιο, αλλά αν τύχαινε να μην είχα, προφανώς και θα έκανα το εμβόλιο. Στην οικογένειά μου θα προτείνω να γίνει ο εμβολιασμός. Το υπέρτατο αγαθό της πρόληψης για τους ιούς είναι το εμβόλιο» κατέληξε ο κ. Πατούλης.
- Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ καθαιρεί τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησής του, εξοργισμένος για την «ανικανότητα» στελεχών
- Γροιλανδία: Την ανάγκη «σεβασμού της κυριαρχίας της» τονίζει η φον ντερ Λάιεν σε μέλη του Κογκρέσου των ΗΠΑ
- Συρία: Τραμπ και Σάρα συζήτησαν για τις εγγυήσεις των δικαιωμάτων των Κούρδων
- Γουατεμάλα: 9ος αστυνομικός νεκρός από τα πυρά συμμοριών
- Ιράν: Η Lufthansa αναστέλλει τις πτήσεις προς και από την Τεχεράνη μέχρι και τις 29 Μαρτίου
- Τουλάχιστον 1.500 μέλη του Ισλαμικού Κράτους δραπέτευσαν από φυλακές της Συρίας
