Έκτακτο εφάπαξ επίδομα έως 700 ευρώ στους εργαζόμενους στις ΜΕΘ
H πληρωμή θα γίνει εφάπαξ και σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA θα δοθεί πριν τα Χριστούγεννα και μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 700 ευρώ.
Εφάπαξ επίδομα αναμένεται να δώσει η κυβέρνηση στους υγειονομικούς εργαζόμενους της πρώτης γραμμής.
Το επίδομα αυτό θα αφορά σε συγκεκριμένο αριθμό εργαζομένων και θα δοθεί κατά προτεραιότητα σε όσους βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά του κοροναϊού, παλεύοντας στις μονάδες εντατικής θεραπείας.
H πληρωμή θα γίνει εφάπαξ και σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA θα δοθεί πριν τα Χριστούγεννα και μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 700 ευρώ.
Ανάσα σε χιλιάδες φορολογούμενους που επλήγησαν από την υγειονομική κρίση πρόκειται να δώσει η κυβέρνηση μέσω της νέας ρύθμισης οφειλών σε 120 δόσεις.
Το οικονομικό επιτελείο επιχειρεί να αντιμετωπίσει την έκρηξη των ληξιπρόθεσμων οφειλών που έχει προκαλέσει η πανδημία του κοροναϊού ενεργοποιώντας μια νέα ρύθμιση 120 δόσεων.
Οι φορολογούμενοι εκτός από τα συσσωρευμένα χρέη της πανδημίας, θα πρέπει να εξοφλούν και φόρους που «πάγωσαν» ή παρατάθηκαν και θα συμπέσουν χρονικά µε όλες τις υπόλοιπες τρέχουσες υποχρεώσεις τους.
- Αυτός ο πίνακας αγνοείται από το 1977 – Μήπως τον έχεις εσύ;
- Επτά μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας
- Ολική επαναφορά της παλιάς φρουράς – Το νέο teaser του Avengers: Doomsday είναι αφιερωμένο στην επιστροφή του Thor
- Ουκρανία: Θα τελειώσει ο πόλεμος το 2026; Τι δείχνουν οι τελευταίες εξελίξεις
- «Αντίο λεβ» – Η Βουλγαρία στον «θαυμαστό κόσμο» του ευρώ, εν μέσω πολιτικής κρίσης
- Μαξίμου: Με απειλή κυρώσεων και μετωπικές επιθέσεις κλιμακώνει τη σύγκρουση με τους αγρότες – Το αγροτικό μέτωπο «παγώνει» τον ανασχηματισμό




