Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ο Drake άρχισε να ασχολείται με μια σειρά κεριών δίνοντας δείγματα στους διάσημους φίλους του. Πιο πρόσφατα, ωστόσο, το περιοδικό μόδας InStyle έδωσε νέες λεπτομέρειες σχετικά με τη μάρκα, η οποία ονομάζεται Better World Fragrance House.

Wanna make your house smell like Drake? Now you can.

Δημοσιεύτηκε από Fox Carolina News στις Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου 2020

Μυρίστε τον Drake στο σαλόνι σας!

Το Better World Fragrance House αναμένεται να κυκλοφορήσει πέντε κεριά αυτή την περίοδο των διακοπών, με επικεφαλής ένα που μυρίζει σαν τον ίδιο τον Champagne Papi. Το Carby Musk, όπως θα λέγεται, υποστηρίζει ότι μυρίζει πραγματικά σαν τον ίδιο τον Drake, μιμείται δηλαδή το προσωπικό άρωμα που φοράει. Έχει νότες από μόσχο, κεχριμπάρι, κασμίρι, σουέτ και βελούδο.

Τα υπόλοιπα τέσσερα κεριά θα ονομάζονται Sweeter Tings, Williamsburg Sleepover, Good Thinkts και Muskoka αντίστοιχα.

Σύμφωνα με το InStyle, τα κεριά του Drake κατασκευάζονται από την ελβετική εταιρεία αρωμάτων, Givaudan. Σύμφωνα με πληροφορίες, η τιμή τους είναι 48 δολάρια το καθένα, εκτός από το Carby Musk με άρωμα… Drake, το οποίο πωλείται στα 80 δολάρια.

Ο Drake δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει πότε θα κυκλοφορήσει η νέα σειρά κεριών, αλλά μπορείτε να μείνετε ενημερωμένοι ακολουθώντας το Better World Fragrance House στο Instagram, παρόλο που ο λογαριασμός δεν έχει δημοσιεύσεις προς το παρόν. Ομοίως, το betterworldfragrancehouse.co είναι μια απλή σελίδα χωρίς δημοσιεύσεις αυτήν τη στιγμή.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr