Ο αποχαιρετισμός του ΚΚΕ στο Μαραντόνα: Έφυγε ένας λάτρης του δίκιου
Με μια φωτογραφία του Μαραντόνα και του Φιντέλ Κάστρο να παίζουν μπάλα και με τη φράση «"έφυγε"» ο Ντιέγκο Μαραντόνα! Ένας λάτρης του ποδοσφαίρου και του δίκιου!» αποχαιρέτησε το Ντιέγκο Μαραντόνα μέσω twitter το ΚΚΕ.
Με μια φωτογραφία του Μαραντόνα και του Φιντέλ Κάστρο να παίζουν μπάλα και με τη φράση «»έφυγε»» ο Ντιέγκο Μαραντόνα! Ένας λάτρης του ποδοσφαίρου και του δίκιου!» αποχαιρέτησε το Ντιέγκο Μαραντόνα μέσω twitter το ΚΚΕ.
«Έφυγε» ο Ντιέγκο Μαραντόνα! Ένας λάτρης του ποδοσφαίρου και του δίκιου! #Maradona pic.twitter.com/pvs5R1Czdg
— Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ (@gt_kke) November 25, 2020
Προσωπικός φίλος του Φιντέλ
Σημειώνεται ότι ο Ντιέγκο Μαραντόνα ήταν λάτρης της σοσιαλιστικής Κούβας και προσωπικός φίλος του Φιντέλ Κάστρο. Τραγική ειρωνία είναι το γεγονός ότι σαν σήμερα το 2016 είχε πεθάνει ο ιστορικός ηγέτης της Κούβας.
Την είδηση του θανάτου του Μαραντόνα, μετέδωσαν η clarin και η Ole, δύο από τις πιο έγκυρες εφημερίδες της Αργεντινής, με το ρεπορτάζ ν’ αναφέρει πως αιτία θανάτου ήταν η καρδιακή ανακοπή.
Πάντα με βάση τα όσα μεταδίδουν τα αργεντίνικα μέσα ενημέρωσης, ο Ντιέγκο Μαραντόνα υπέστη καρδιακή ανακοπή στο σπίτι του και αυτή την φορά δεν κατάφερε να βγει νικητής.
Ο ποδοσφαιριστής – μύθος είχε υποβληθεί πριν από λίγες μέρες σε χειρουργική επέμβαση στον εγκέφαλο, για την αφαίρεση αιματώματος και ο γιατρός που είχε κάνει την επέμβαση, είχε τονίσει πως όλα είχαν πάει καλά.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, στο σπίτι του Μαραντόνα πήγαν άμεσα γιατροί για να βοηθήσουν τον άτυχο Ντιεγκίτο, αλλά δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στην ζωή.
Η καρδιά του μεγάλου Αργεντίνου δεν άντεξε και μια μυθική φιγούρα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου δεν είναι μαζί μας.
Η είδηση για τον θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα προκάλεσε θλίψη και σοκ σε όλο τον κόσμο και δεν είναι τυχαίο πως σε πολλά μέσα ενημέρωσης, η απώλεια του Ντιέγκο ήταν το πρώτο θέμα.
- Φοινικούντα: Δύο γυναίκες στο κάδρο των ερευνών για το διπλό φονικό στο κάμπινγκ
- Άρης: Δεν αποκάλυψε τα πλάνα του για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ο Χιμένεθ
- Μερτς: Ζούμε τεκτονική μετατόπιση των πολιτικών και οικονομικών κέντρων εξουσίας
- Κρήτη: Ξεκίνησε η μεταγωγή στην Αθήνα των 15 συλληφθέντων για τις παράνομες επιδοτήσεις στον ΟΠΕΚΕΠΕ
- Ολυμπιακός – Άλιμος ΝΑΣ Betsson 20-9: Στους «8» του Champions League οι «ερυθρόλευκες», με πρωτιά!
- Όλοι μιλούν για την Bhavitha Mandava – Το μοντέλο από την Ινδία που άνοιξε την επίδειξη μόδας της Chanel
