Οργή για τον 32χρονο «τοξοβόλο φοιτητή» που τραυμάτισε σκύλο επειδή τον ενοχλούσε το γάβγισμα
Κατηγορίες, σε βαθμό κακουργήματος αντιμετωπίζει 32χρονος, που συνελήφθη το πρωί της Πέμπτης, ως ο δράστης απόπειρας ζωοκτονίας, σε βάρος σκύλου, κατά του οποίου έριξε βέλος με βαλίστρα και τον τραυμάτισε
Κατηγορίες, σε βαθμό κακουργήματος αντιμετωπίζει 32χρονος, που συνελήφθη το πρωί της Πέμπτης, ως ο δράστης απόπειρας ζωοκτονίας, σε βάρος σκύλου, κατά του οποίου έριξε βέλος με βαλίστρα και τον τραυμάτισε.
Όπως δείχνουν κάμερες ασφαλείας ένας νεαρός ντυμένος με την γνωστή λευκή στολή των υγειονομικών στόχευσε με τόξο το σκύλο ενός σπιτιού και το χτύπησε με βέλος 20 εκατοστών.
Το κλάμα του σκύλου ξύπνησε την ιδιοκτήτριά του που είδε το μπαλκόνι γεμάτο αίματα και το σκυλί με ένα τραύμα στην κοιλιακή χώρα.
Οι αστυνομικές δυνάμεις εντόπισαν τον δράστη από το οπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας.
Ο νεαρός, που δήλωσε στο Δικαστήριο ότι είναι φοιτητής και τον ενοχλούσε το σκυλί με το γαύγισμά του, κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος για βασανισμό ζώου, οπλοφορία και οπλοχρησία κατά δεσποζόμενου ζώου και οπλοφορία και οπλοκατοχή σε βαθμό πλημμελήματος.
Ισχυρίστηκε ότι το σκυλί ήταν «μηχανή γαβγίσματος», που δεν σταματούσε και τον ενοχλούσε, διότι αυτή την περίοδο διαβάζει εντατικά για να πάρει το πτυχίο του από τη σχολή που φοιτά.
- Η πρόληψη και η ενημέρωση σώζουν ζωές: Το Allwyn Care ενεργοποιεί την κοινωνία για την Υγεία
- Σοκάρει ο Χάσενχουτλ: «Παραλίγο να πεθάνω από τον χανταϊό»
- Η θάλασσα του Πειραιά γίνεται γιορτή και η πόλη πρωταγωνιστεί
- Χανταϊός: Μπορεί να προκαλέσει την επόμενη πανδημία; – Μόνο το πλήρωμα παραμένει στο κρουαζιερόπλοιο MV Hondius
- Θεσσαλονίκη: Σοβαρό επεισόδιο στο ΑΠΘ μετά από επίθεση σε φοιτητές – Έξι τραυματίες
- Νίκος Γκάτσος: Διάφωτος νους, αρρενωπή μαστοριά, σεμνή τόλμη
