Big Brother Spoiler : Καβγάς μεταξύ Σοφίας και Γρηγόρη για τις σκοπιές
Στο αποψινό επεισόδιο του Big Brother θα δούμε μια ποινή στους συγκατοίκους για την αδυναμία τους να πραγματοποιήσουν την εβδομαδιαία αποστολή καθώς και έναν καβγά μεταξύ της Σοφίας και του Θέμη, αλλά και με τον Γρηγόρη.
Στο αποψινό επεισόδιο του Big Brother θα δούμε μια ποινή στους συγκατοίκους για την αδυναμία τους να πραγματοποιήσουν την εβδομαδιαία αποστολή καθώς και έναν καβγά μεταξύ της Σοφίας και του Θέμη, αλλά και με τον Γρηγόρη.
Τι συμβαίνει ακριβώς;
Όπως ανέφερε ο Βασίλης Γρηγορόπουλος στο «Love it» το μεσημέρι της Τρίτης, η ομαδική δοκιμασία και η υποχρέωση οι παίκτες να ζουν σαν στρατιώτες φέρνει εντάσεις.
Κάποιοι δεν συμμορφώνονται και αυτό φέρνει μεγάλη ποινή στο σπίτι από τον «Μεγάλο Αδερφό». Παράλληλα ο Θέμης τσακώνεται με τη Σοφία, καθώς θέλει να κοιμάται παραπάνω, ενώ απόψε αρχηγός του στρατοπέδου θα είναι ο Δημήτρης Κεχαγιάς.
Στο αποψινό επεισόδιο θα έχουμε μάλιστα και έναν πολύ μεγάλο τσακωμό. Πρωταγωνιστές η Σοφία Δανέζη και ο Γρηγόρης Τσεκούρας.
Δείτε το απόσπασμα
- «Κάθε πρόταση μετράει»: Ψηφιακή πλατφόρμα από το ΠΑΣΟΚ εν όψει συνεδρίου
- Έναν χρόνο μετά επιστρέφουν στη σκηνή των Όσκαρ – Αυτοί είναι οι πρώτοι παρουσιαστές στη μεγάλη γιορτή της 7ης Τέχνης
- Αυθεντικές οι φωτογραφίες της Καισαριανής – Τις αγοράζει το υπουργείο Πολιτισμού
- Η Πρωτοβάθμια Αυτοδιοίκηση ζητάει μόνιμο προσωπικό και συνέχιση του προγράμματος 55+
- Ηλεία: Δις ισόβια και 13χρόνια κάθειρξη στον 39χρονο για τη δολοφονία και το βιασμό της 11χρονης Βασιλικής
- Έριξε τη «βόμβα» ο Νεϊμάρ: Σκέφτεται να σταματήσει το ποδόσφαιρο μετά το Μουντιάλ (vid)
