J2US : Οι πρώτες δηλώσεις Χοροζίδου και Χολίδη μετά την απρόσμενη αποχώρησή τους
Ωστόσο η Παρθένα Χοροζίδου έδειξε ότι πέρασε πολύ καλά και ότι εκτιμά όσους καλλιτέχνες συμμετείχαν στο show και τους είδε από κοντά
Τις πρώτες δηλώσεις τους μετά την απρόσμενη αποχώρησή τους το βράδυ του Σαββάτου, από το σόου με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη έκαναν η Παρθένα Χοροζίδου και ο Χρήστος Χολίδης.
«Σοκ»
Η ίδια δήλωσε σοκαρισμένη από την αποχώρησή τους από το J2US, γιατί δεν είχε σκεφτεί καν ότι θα γινόταν η αποχώρησή τους τόσο σύντομα. Επίσης, η Παρθένα Χοροζίδου και ο Χρήστος Χολίδης έκαναν κάποια σχόλια και για αυτά που είπαν οι κριτές.
Ο Χρήστος Χολίδης είπε: «Νομίζω ότι δεν ήταν ο Γιώργος Θεοφάνους που επέλεγε όλα τα τραγούδια. Το συζητούσαμε άλλωστε όταν συναντιόμασταν».
«Δεν μου είπαν ποτέ ‘θα πεις αυτό’ και μου του επέβαλαν. Λέγαμε κάποιο κομμάτι που πιστεύαμε ότι μας ταίριαζε. Δεν ήταν έκπληξη για μένα το ότι αποχωρήσαμε. Πήγαμε σε ένα πολύ ωραίο σόου και χαίρομαι που γνώρισα τόσο εξαιρετικά παιδιά. Η Παρθένα είναι πλέον αδελφή μου, ένας άνθρωπος που θέλω να είναι φίλη μου».
Ωστόσο και η Παρθένα έδειξε ότι πέρασε πολύ καλά.
- Οι λάτρεις της Ferrari αποφάσισαν – Κόλαφος η ετυμηγορία για το Luce
- Επεισόδια στην Αλβανία: Ένας Έλληνας ανάμεσα στους τραυματίες – Διαμαρτύρονται για έργα σε προστατευόμενη παράκτια ζώνη
- Ελπιδοφόρος: Η ανακοίνωση της Αρχιεπισκοπής Αμερικής για την αδιαθεσία του
- «Είμαι έτοιμος να παίξω σε ένα άλλο πρωτάθλημα»: Ο Λεάο ανακοίνωσε την αποχώρηση του από τη Μίλαν (vid)
- Συναγερμός στην Μάνδρα με άντρα που απειλεί να πέσει από ταράτσα – Κρατά δρεπάνι και μαχαίρι
- Το μήνυμα που έστειλε ο Βαγγέλης Μαρινάκης για τον τελικό του Champions League: «Τι υπέροχη στιγμή για το άθλημα μας» (pic, vid)
