Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πολυτεχνείο: Πώς απαντά η Νέα Δημοκρατία στις καταγγελίες των κομμάτων

Πολυτεχνείο: Πώς απαντά η Νέα Δημοκρατία στις καταγγελίες των κομμάτων

Με την κοινωνία σοκαρισμένη από τις εικόνες με τα ματ να χτυπούν διαδηλωτές και βουλευτές κομμάτων και να τους πνίγουν στα χημικά η ΝΔ προσπαθεί να βγει και από πάνω επιρρίπτοντας τις ευθύνες για αυτή την κατάντια, που παραπέμπει σε άλλες σκοτεινές εποχές, στην Αντιπολίτευση

Μετά τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της επέρριψε ευθύνες για όσα έγιναν, στα κόμματα της Αντιπολίτευσης.

Η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ και το ΜέΡΑ25 ότι έβαλαν πάνω από το δημόσιο συμφέρον το πολιτικό τους συμφέρον και παρά την κρισιμότητα των στιγμών με την πανδημία, εκμεταλλεύτηκαν την επέτειο του Πολυτεχνείου για να ανοίξουν μέτωπο εναντίον της κυβέρνησης.

«Τελικά αυτό που κατάφεραν είναι να κάνουν μέτωπο κατά της κοινωνίας» αναφέρεται στην ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΝΔ, η οποία μάλιστα τούς παραδίδει στην κρίση των πολιτών.

Η ανακοίνωση της ΝΔ

«O ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ και το ΜΕΡα25 είχαν την ευκαιρία να δείξουν αυτές τις μέρες οτι πρώτο καθήκον τους έχουν την προστασία της δημόσιας υγείας.

Αντ’ αυτού, για μικροκομματικούς λόγους, αποφάσισαν πως αυτή ήταν η κατάλληλη ευκαιρία να κάνουν μέτωπο εναντίον της κυβέρνησης. Τελικά αυτό που κατάφεραν είναι να κάνουν μέτωπο κατά της κοινωνίας.

Τους παραδίδουμε στην κρίση της».

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024