Σπίτι με το MEGA: Πρώτη τηλεοπτική μετάδοση για τη «Βάρδια» της Σοφίας Μανουσάκη
Η Σοφία Μανουσάκη παρουσιάζει το νέο της τραγούδι «Βάρδια», με την υπογραφή των σπουδαίων δημιουργών Νίκου Αντύπα και Γεράσιμου Ευαγγελάτου
Η Σοφία Μανουσάκη παρουσιάζει το νέο της τραγούδι «Βάρδια», με την υπογραφή των σπουδαίων δημιουργών Νίκου Αντύπα και Γεράσιμου Ευαγγελάτου.
Με την εξαιρετική χροιά της και την ερμηνευτική ωριμότητά της, η Σοφία Μανουσάκη μας ταξιδεύει σε ένα «φρέσκο» και δυναμικό κομμάτι, με πλούσια μουσικά στοιχεία αριστοτεχνικά δεμένα από τον Νίκο Αντύπα, μια από τις εμβληματικές και καταξιωμένες μορφές της σύγχρονης ελληνικής μουσικής και εξομολογητικούς στίχους από τον Γεράσιμο Ευαγγελάτο, τον πιο επιτυχημένο στιχουργό της γενιάς του.
- Το διάλειμμα είναι απαραίτητο για το μυαλό μας, σύμφωνα με την επιστήμη
- Έρχονται αυξήσεις στα καύσιμα μετά την επίθεση στο Ιράν
- Το Ισραήλ σφυροκοπά Τεχεράνη και Λίβανο – Ένας νεκρός στο Μπαχρέιν από ιρανικά αντίποινα, εκρήξεις στο Κουβέιτ
- Η «κοινοτοπία του κακού» – Όταν ο πόλεμος γίνεται «κανονικότητα»
- Συνταγή: Παραδοσιακή πρασόσουπα
- Τουλάχιστον 10 νεκροί στους βομβαρδισμούς του Ισραήλ στη Βηρυτό


