Τα μυστικά που κρύβει για η σποροθεραπεία su jok μια ολιστική μέθοδος που χρησιμοποιεί τη δύναμη των σπόρων και των φυτών για να θωρακίσουμε το ανοσοποιητικό σύστημα και να προλάβουμε διάφορες παθήσεις παρουσιάστηκαν μέσα από την εκπομπή «Πάμε Δανάη!».

Το su jok είναι ένα καινούριο και άγνωστο ως τώρα έδαφος του βελονισμού, το οποίο εφαρμόζεται εξ ολοκλήρου πάνω στις παλάμες και τα πέλματα. Η επαφή των σπόρων με τα πάσχοντα σημεία του σώματος επιφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα.

Στα άκρα των χεριών και των ποδιών βρίσκονται προβολές του ανθρώπινου σώματος σε μικρογραφία, έτσι η σποροθεραπεία επιδρά όχι μόνο στα πάσχοντα σημεία του σώματος αλλά και στα σημεία προβολής τους.

Δεν υπάρχουν περιορισμοί ως προς την ηλικία. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με επιτυχία τόσο στα παιδιά όσο και στους ηλικιωμένους.

Για να δημιουργηθεί θεραπευτικός παλμός και να επιτευχθεί θεραπευτικό αποτέλεσμα, είναι απαραίτητο τα σημεία του su jok να υποστούν μια επίδραση. Η μόξα είναι ένα πούρο το οποίο αποτελείται από βότανα και προκαλεί επίδραση μέσω θερμότητας και συγχρόνως κάνει αρωματοθεραπεία.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο