«Πάμε Δανάη!»: Το συγκινητικό μήνυμα της Δανάης Μπάρκα στη μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου, για τα γενέθλιά της
Θέτοντας σε… κίνδυνο τη ζωή της, η «δική μας» Δανάη Μπάρκα αποκάλυψε στους τηλεθεατές του «Πάμε Δανάη!» ότι σήμερα, Παρασκευή, έχει γενέθλια η μητέρα της και αγαπημένη ηθοποιός, Βίκυ Σταυροπούλου, στέλνοντάς της γλυκές ευχές
Θέτοντας σε… κίνδυνο τη ζωή της, η «δική μας» Δανάη Μπάρκα αποκάλυψε στους τηλεθεατές του «Πάμε Δανάη!» ότι σήμερα, Παρασκευή, έχει γενέθλια η μητέρα της και αγαπημένη ηθοποιός, Βίκυ Σταυροπούλου, στέλνοντάς της γλυκές ευχές!
«Για κάποιους είναι η Βίκυ αλλά για εμένα είναι η μαμά μου. Είναι πολύ σημαντικό ότι κάποιοι άνθρωποι μετά από πολλές δυσκολίες, παραμένουν τόσο ωραίοι άνθρωποι. Η μαμά είναι ένας πολύ ωραίος άνθρωπος και είμαι πολύ χαρούμενη που είναι μαμά μου. Δεν θα την άλλαζα με τίποτα και με καμία μαμά στον κόσμο, γιατί είναι ο άνθρωπος που μου έχει μάθει στα δύσκολα να συνεχίζω, να μην ακούω τα στραβά, να είμαι αισιόδοξη και χαρούμενη, να δίνω», είπε συγκινημένη η Δανάη Μπάρκα.
«Είναι ένας άνθρωπος που νομίζω ότι δε δουλεύει για να έχει λεφτά. Δουλεύει για να έχει και να δίνει, και να κάνει καλές πράξεις, και να βοηθάει. Είναι σημαντικό να υπάρχουν αυτοί οι άνθρωποι και να μας μεταδίδουν κάτι. Νομίζω ότι η μαμά μου έχει έρθει σε αυτό τον κόσμο για να μεταδώσει χαρά, και ενσυναίσθηση και αγάπη. Να τη χαίρομαι! Την αγαπώ πολύ και την ευχαριστώ για όλα. Είναι σπουδαία», συμπλήρωσε η ίδια, γεμάτη τρυφερότητα.
- Τροχαία – Γιατί πρέπει να είμαστε διπλά προσεκτικοί το καλοκαίρι
- «Ο Έμπολα μπορεί να νικηθεί»: Η Ουγκάντα ανακοίνωσε την ίαση του τελευταίου μολυσμένου ασθενή
- Εξαιρετικός ο Πουλακίδας στο Λας Βέγκας υπό το βλέμμα του Μπαρτζώκα (vid)
- Επισήμως κυβέρνηση υποδίκων και για τον ΟΠΕΚΕΠΕ η Νέα Δημοκρατία
- Ακρίβεια: Προς νέα άνοδο ο πληθωρισμός τροφίμων – Οι ακραίοι καύσωνες «πιέζουν» περισσότερο από τον πόλεμο
- Είναι η Μάσα και ο Αρκούδος πράκτορας του Πούτιν; – Σάλος στη Βρετανία για την «πλύση εγκεφάλου στα παιδιά»
- Πτήσεις: Η μεσαία θέση στα αεροπλάνα παύει να είναι ενοχλητική – Τι λανσάρουν αεροπορικές εταιρείες
- Σταύρος Φλώρος: Επέστρεψε στην Ελλάδα – Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/presley-roozenburg-qXIn8tF6VTI-unsplash-1-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442