Ένα από τα πιο παραδοσιακά και γευστικά πιάτα της Κέρκυρας ετοίμασε στην κουζίνα του «Πάμε Δανάη!» ο σεφ της εκπομπής, Απόστολος Ρουβάς

Ο αγαπημένος σεφ μαγείρεψε μπακαλιάρο μπιάνκο τιμώντας τον τόπο καταγωγής του.

Υλικά που θα χρειαστείτε:

1 κ. μπακαλιάρο φρέσκο

6 μεσαίες πατάτες κομμένες κυδωνάτες

1-2 καρότα κομμένα σε ροδέλες (προαιρετικά)

6 σκελίδες σκόρδο

1 φλ. Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο

Χυμό από δύο λεμόνια

Αλάτι

πιπέρι

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την εκτέλεση της συνταγής: