Μπακαλιάρος Μπιάνκο από τον Απόστολο Ρουβά
Ένα από τα πιο νόστιμα και παραδοσιακά πιάτα της Κέρκυρας ετοίμασε στην κουζίνα του «Πάμε Δανάη!» ο σεφ της εκπομπής Απόστολος Ρουβάς
Ένα από τα πιο παραδοσιακά και γευστικά πιάτα της Κέρκυρας ετοίμασε στην κουζίνα του «Πάμε Δανάη!» ο σεφ της εκπομπής, Απόστολος Ρουβάς
Ο αγαπημένος σεφ μαγείρεψε μπακαλιάρο μπιάνκο τιμώντας τον τόπο καταγωγής του.
Υλικά που θα χρειαστείτε:
1 κ. μπακαλιάρο φρέσκο
6 μεσαίες πατάτες κομμένες κυδωνάτες
1-2 καρότα κομμένα σε ροδέλες (προαιρετικά)
6 σκελίδες σκόρδο
1 φλ. Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
Χυμό από δύο λεμόνια
Αλάτι
πιπέρι
Δείτε στο παρακάτω βίντεο την εκτέλεση της συνταγής:
- Σάμος: Με κάβουρα σκότωσε τον πατέρα της η 49χρονη – Ενημέρωσε η ίδια την αστυνομία
- Ο Στέφανος Κασσελάκης στο έθιμο των μπότηδων: Θα χαλάσουμε τη σούπα σε όλο το σύστημα
- O Κέντρικ Ναν και η αποκάλυψη για τον διάλογο με τον Σλούκα πριν το Game 4
- Ελένη Φουρέιρα: Στη σκηνή της Eurovision για τρίτη φορά
- Αυτό είναι το μοναδικό εκκλησάκι εντός κρατήρα σε ολόκληρη την Ελλάδα
- Βρέθηκε νεκρός ο γιος του Βλάντο Τζούροβιτς σε δάσος στο Βελιγράδι