Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Η Ping An, που στα κινέζικα σημαίνει «ασφαλής και υγιής», ένα πιστό Γκόλντεν Ριτρίβερ ενός έτους, περπατούσε επί 14 μέρες και διένυσε 100 χιλιόμετρα για να γυρίσει στο σπίτι του.
Το πιστό Γκόλντεν Ριτρίβερ, το είχαν δώσει οι κηδεμόνες του σε ένα φίλο τους για να το προσέχει για ένα διάστημα.
Όμως, εκείνο, δεν άντεξε τον αποχωρισμό και αποφάσισε να κάνει τα αδύνατα δυνατά για να γυρίσει στο σπίτι του.
Έτσι, το έσκασε και ξεκίνησε το ταξίδι της επιστροφής. Η Ping An, εντοπίστηκε μετά από 14 μέρες από εργαζόμενους έξω από ένα κτήριο γραφείων.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!