Τσίπρας : Η ώρα της κρίσης είναι εδώ – Άμεσα ενίσχυση του ΕΣΥ και στήριξη εργαζομένων
Δριμεία κριτική ασκεί ο Αλέξης Τσίπρας στην κυβέρνηση για τη διαχείριση της πανδημίας του κοροναϊού, ιδιαίτερα όσον αφορά το ΕΣΥ. «Η χώρα έχασε οριστικά την ευκαιρία, γιατί η κυβέρνηση σπατάλησε συνειδητά το χρόνο που κέρδισε η κοινωνία. Και το ΕΣΥ βρίσκεται ήδη σε τρομακτική πίεση»
Δριμεία κριτική ασκεί ο πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, στην κυβέρνηση για τη διαχείριση της πανδημίας του κοροναϊού, ιδιαίτερα όσον αφορά το Εθνικό Σύστημα Υγείας.
«Η χώρα έχασε οριστικά την ευκαιρία, γιατί η κυβέρνηση σπατάλησε συνειδητά το χρόνο που κέρδισε η κοινωνία. Και το ΕΣΥ βρίσκεται ήδη σε τρομακτική πίεση» τονίζει χαρακτηριστικά σε τηλεοπτική του δήλωση, κατηγορώντας την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για εγκληματική αδράνεια.
Καρφώνοντας την κυβέρνηση που μέχρι πρότινος «μας καθησύχαζαν ότι έχουμε 1200 κρεβάτια ΜΕΘ και ότι η ενίσχυση που ζητούσαμε »είναι πεταμένα λεφτά»» και σήμερα «ξαφνικά μας λένε ότι με 140 συμπολίτες μας διασωληνωμένους έχουμε ήδη πληρότητα πάνω από 75% στην Αττική» ο κ. Τσίπρας αναρωτιέται «πότε μας έλεγαν αλήθεια και πότε ψέμματα;».
Σε κάθε περίπτωση, ο κ. Τσίπρας τονίζει ότι «δυτυχώς βρισκόμαστε μπροστά σε δραματικές εξελίξεις», ζητώντας άμεσα ενίσχυση του ΕΣΥ και σοβαρή στήριξη των επιχειρήσεων και των εργαζομένων που πλήττονται. Των ανθρώπων της εστίασης, του πολιτισμού, του κόσμου της εργασίας»
«Η ώρα της κρίσης είναι ήδη εδώ. Και δεν χωράνε πια ούτε δικαιολογίες ούτε η φτηνή προπαγάνδα. Αυτό που απαιτείται είναι αποφασιστικότητα, αλληλεγγύη και ενότητα για την προστασία της κοινωνίας» επισημαίνει ο κ. Τσίπρας.
«Η ώρα της κρίσης είναι ήδη εδώ»
- Φοινικούντα: Η απολογία του ανιψιού για το διπλό έγκλημα στο κάμπινγκ – Το ChatGTP και η συνάντηση στο καζίνο
- Καμπανάκι από τον Επίτροπο Άμυνας της ΕΕ: Η Ευρώπη χρειάζεται τώρα έναν κοινό στρατό
- Έλενα Παπαρίζου για Μαρινέλλα: Μου τραγουδούσε στο τραπέζι ένα απλό μεσημέρι Κυριακής και τα δάκρυά μου έτρεχαν ποτάμι
- Αστυνομική επιχείρηση σε οικισμούς στον Ασπρόπυργο μετά τον τραυματισμό αστυνομικού σε επίθεση με πέτρες
- ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ «Η φωνή της ψυχής μας» στο Θέατρο Παλλάς
- Παναθηναϊκός: Ολοκληρώνεται η μεταγραφή του Άλεξ Κραλ

