Γκριεζμάν : Πρέπει να βελτιωθούμε σε όλους τους τομείς
Εκνευρισμένος μετά τη νέα απώλεια βαθμών της Μπαρτσελόνα ήταν ο Αντουάν Γκριεζμάν, που τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να βελτιωθεί σε όλους τους τομείς
Η Μπαρτσελόνα άφησε ακόμη δύο βαθμούς, αφού έμεινε στο 1-1 με την Αλαβές, και ο Αντουάν Γκριεζμάν επισήμανε ότι οι Καταλανοί πρέπει να βελτιωθούν σε όλους τους τομείς για να επιστρέψουν στις επιτυχίες.
Όσα είπε:
«Είμαι εκνευρισμένος, επειδή θέλαμε πολύ να πάρουμε τους τρεις βαθμούς μετά την τελευταία μας ήττα. Έχουμε ακόμα να διορθώσουμε πολλά και πρέπει να δουλέψουμε για να επιστρέψουμε στις νίκες, στο επόμενο παιχνίδι. Είχαμε πολλές ευκαιρίες και σκοράραμε μόλις μία φορά.
Πρέπει να βελτιωθούμε σε όλους τους τομείς. Η ομάδα χρειάζεται τα γκολ μου και είχα αποτυχίες. Προσπαθώ να βελτιωθώ σε αυτό, γιατί συνήθως δε χάνω τόσες ευκαιρίες, αλλά σκέφτομαι ότι πρέπει να παραμείνω ήρεμος και να προχωρήσω».
- Super League: Η βαθμολογία μετά τους αγώνες σε Κρήτη, Σέρρες και Λάρισα (pic)
- Είναι ο Ντόου… man of the match – Ο Αρτέτα εμπιστεύτηκε το πουλέν του και δικαιώθηκε
- Νάπολι – Λέτσε: Η αρχική ανησυχία για Μπαντά και τα ευχάριστα για τον 25χρονο εξτρέμ (vids)
- Νάπολι – Λέτσε 2-1: Τρίποντο με ανατροπή για τους Παρτενοπέι
- Άρσεναλ – Έβερτον 2-0: Νίκη τίτλου στις καθυστερήσεις για τους «κανονιέρηδες», έγραψε Ιστορία ο 16χρονος Ντάουμαν
- LIVE: Ρεάλ Μαδρίτης – Έλτσε
- ΑΕΛ-Αστέρας Τρίπολης 1-1: Βολική ισοπαλία για τους γηπεδούχους
- LIVE: Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Σίτι
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 14.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/clay-leconey-LdyTTsIppB8-unsplash-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442