Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης βρίσκεται η Μπαρτσελόνα, καθώς ο κοροναϊός έχει επιφέρει τεράστια οικονομικά προβλήματα τα οποία έχουν φέρει σε πολύ δύσκολη θέση τον σύλλογο.
Σύμφωνα με τα Μέσα της Καταλονίας και το Rac1, η Μπαρτσελόνα θα χρειαστεί να προχωρήσει σε μεγάλες μειώσεις μισθών, με το ποσό που χρειάζεται να «αποθηκεύσει» να αγγίζει τα 200 εκατομμύρια ευρώ.
Όπως προκύπτει, οι «μπλαουγκράνα» πρέπει να κάνουν περικοπές ύψους 30%, καθώς σε περίπτωση που μέχρι τις 5 Νοεμβρίου δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία με τους ποδοσφαιριστές, τότε μέσα στο νέο έτος θα οδηγηθεί σε πτώχευση!
Μεγάλο μερίδιο σε όλη αυτήν την κατάσταση έχει και ο τέως πλέον πρόεδρος της ομάδας, Ζοζέπ Μαρία Μπαρτομέου.
Σύμφωνα με νέα έρευνα, οι πολεμικές τέχνες δεν αποτελούν απλά μια μορφή φυσικής δραστηριότητας, αλλά μια σύνθετη πρακτική που συνδυάζει κίνηση, συγκέντρωση, αναπνοή και κοινωνική αλληλεπίδραση