Δύο διεθνούς φήμης λυρικοί τραγουδιστές σε ένα γκαλά όπερας με άριες από διάσημα έργα του Giuseppe Verdi και του Giacomo Puccini. Είναι δύο λυρικοί τραγουδιστές διεθνούς ακτινοβολίας που σκορπίζουν τη λάμψη τους στα μεγαλύτερα θέατρα του κόσμου, μαγεύοντας το κοινό με τις γεμάτες πάθος ερμηνείες τους και την εντυπωσιακή δύναμη της φωνής τους.

Συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 2015 στη διπλή παρουσίαση των Παλιάτσων και της Καβαλερία Ρουστικάνα στο Covent Garden, μια παράσταση που προκάλεσε αίσθηση στο βρετανικό κοινό, με τον λετονό τενόρο Aleksandrs Antonenko να ενσαρκώνει τον Κάνιο και τον Τουρίντου και τον έλληνα βαρύτονο Δημήτρη Πλατανιά να τραγουδά τους ρόλους του Τόνιο και του Άλφιο στις αντίστοιχες όπερες. Πέντε χρόνια μετά, οι δύο κορυφαίοι μονωδοί ξανασυναντιούνται –αυτή τη φορά στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών– την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου στις 8:30 μ.μ. στην Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης σε ένα γκαλά όπερας με άριες και ντουέτα από εμβληματικές όπερες του Giuseppe Verdi και του Giacomo Puccini («Οθέλλος», «Ντον Κάρλο», «Λουίζα Μίλλερ», «Τόσκα» κ.ά.).

Μαζί τους, η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, που θα συμπληρώσει το πρόγραμμα της βραδιάς με αγαπημένα ορχηστρικά αποσπάσματα από γνωστές όπερες όπως, μεταξύ άλλων, η Εισαγωγή από τη «Δύναμη του πεπρωμένου». Στο πόντιουμ, ο διακεκριμένος μαέστρος Μίλτος Λογιάδης.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr