Ο «επαναστάτης» Καρανίκας ξαναχτυπά: Σάλος με τις διχαστικές αναρτήσεις ανήμερα της εθνικής επετείου
Την ημέρα της Εθνικής Εορτής επέλεξε ο στενός σύμβουλος του πρώην πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Καρανίκας, να κάνει την επανεμφάνισή του στα social media, σε μια νέα προσπάθεια να δηλητηριάσει εκ νέου με τον διχαστικό λόγο του, που παραπέμπει σε εποχές εμφυλίου
Την ημέρα της Εθνικής Εορτής επέλεξε ο στενός σύμβουλος του πρώην πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Καρανίκας, να κάνει την επανεμφάνισή του στα social media, σε μια νέα προσπάθεια να δηλητηριάσει εκ νέου με τον διχαστικό λόγο του, που παραπέμπει σε εποχές εμφυλίου.
Ο Νίκος Καρανίκας, με διχαστικούς και ανιστόρητους χαρακτηρισμούς, απευθύνθηκε σε όσους γιορτάζουν την 28η Οκτωβρίου και το έπος του 1940, αναρτώντας σημαία του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ.
Σε αυτή, έχοντας αναρτήσει την ελληνική σημαία με το λογότυπο του ΕΑΜ να καλύπτει το σταυρό, ο κ. Καρανίκας δεν διστάζει να καλέσει τους «Φασίστες, ρουφιάνους, δοσίλογους, ταγματασφαλίτες, ακροδεξιούς να βάλουν τα κεφάλια μέσα και να σκάσουν».
Βέβαια, παραλείπει να εξηγήσει ποιους ακριβώς εννοεί, μιας και πλέον στη χώρα δεν υπάρχουν «δοσίλογοι ή ταγματασφαλίτες», ενώ οι φασίστες της Χρυσής Αυγής φυλακίστηκαν από τη δικαιοσύνη.
Τέλος, ο κ. Καρανίκας δεν διευκρινίζει αν στους ακοδεξιούς τους οποίους καλεί να «βάλουν τα κεφάλια μέσα» συμπεριλαμβάνει και τους «συντρόφους» από τους Ανεξάρτητους Έλληνες με τους οποίους συνεργάστηκε αρμονικά. Άλλωστε στελέχη τους ακόμα «κοσμούν» κοινοβουλευτικά έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ…
Μάλιστα, δεν αρκέστηκε μόνο σε αυτό, αφού ο κ. Καρανίκας συνέχισε τις ύβρεις, με τους χειρότερους χαρακτηρισμούς, μετά τις αντιδράσεις στην άκρως διχαστική ανάρτησή του.
Οι αντιδράσεις στις αναρτήσεις του κ. Καρανίκα ήταν πολλές:
- Τραμπ: Οι ΗΠΑ είναι η πιο ισχυρή χώρα στον πλανήτη, δεν χρειαζόμαστε τους «Συμμάχους» στο ΝΑΤΟ
- Κάρολος: Ο βασιλιάς των DJ – «Παππουδίστικο vibe» στα decks
- Ηράκλειο: Συγκλόνισε o αστυνομικός στη δίκη για τον 3χρονο Άγγελο – «Δεν με ρώτησε για το παιδί της, αλλά αν έφαγαν τα σκυλιά»
- Γίνε μέρος της πρωτοβουλίας “Let’s Move & Donate Food”: Άσκηση για την υγεία σου και στήριξη για όσους το έχουν ανάγκη
- Αναστάτωση στο Μανχάταν: Μεγάλη φωτιά σε ουρανοξύστη πριν την μεγάλη παρέλαση του Αγίου Πατρικίου
- Πότε ένα τσίμπημα μπορεί να οδηγήσει στο θάνατο – Τι είναι το αλλεργικό σοκ και τι πρέπει να προσέξετε