Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χρυσή Αυγή : Ο Καρανίκας στην συγκέντρωση έξω από το Εφετείο

Χρυσή Αυγή : Ο Καρανίκας στην συγκέντρωση έξω από το Εφετείο

Στην αντιφασιστική συγκέντρωση έξω από το Εφετείο παρευρέθηκε ο Νίκος Καρανίκας, πρώην επικεφαλής στρατηγικού σχεδιασμού του Αλέξη Τσίπρα.

Στην αντιφασιστική συγκέντρωση έξω από το Εφετείο παρευρέθηκε ο Νίκος Καρανίκας, πρώην επικεφαλής στρατηγικού σχεδιασμού του Αλέξη Τσίπρα.

Το άλλοτε δεξί χέρι του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ εθεάθη έξω από το Εφετείο την ώρα των ανακοινώσεων των ποινών του δικαστηρίου στους καταδικασθέντες της Χρυσής Αυγής μαζί με άλλους διαδηλωτές.

Η ώρα των ποινών

Σημειώνεται πως το μεσημέρι της Τετάρτης η έδρα του δικαστηρίου ανακοίνωσε ιόβια και δέκα χρόνια στον Γιώργο Ρουπακιά, ενώ για τα μέλη που ανήκουν στο διευθυντήριο της εγκληματικής οργάνωσης η ποινή φτάνει τα 13 χρόνια με εξαίρεση τον Αρτέμη Ματθαιόπουλο στον οποίο επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 10 ετών.

Ξεκινώντας την ανακοίνωση των ποινών, η πρόεδρος ανακοίνωσε ισόβια στον Γιώργο Ρουπακιά και 10 χρόνια για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, 4 έτη για οπλοχρησία, 4 έτη για οπλοφορία και 4.000 ευρώ χρηματική ποινή.

Τα μέλη που ανήκουν στο διευθυντήριο της εγκληματικής οργάνωσης , δηλαδή ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο Γιάννης Λαγός, ο Ηλίας Παναγιώταρος, ο Χρήστος Παππάς και ο Γιώργος Γερμενής καταδικάστηκαν σε 13 χρόνια, όπως είχε προτείνει η εισαγγελέας. Από αυτούς εξαιρέθηκε ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος στον οποίο επιβλήθηκε ποινή 10 ετών.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024