Η Μπασκόνια έβαλε «τέλος» στο αήττητο σερί της Μπαρτσελόνα
Κακός μπελάς για την Μπαρτσελόνα έχει αποδειχθεί η Μπασκόνια, με την ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς να βάζει «στοπ» στο αήττητο σερί των Καταλανών.
Στο «repeat» του περσινού τελικού του ισπανικού πρωταθλήματος η Μπασκόνια έβαλε «στοπ» στο αήττητο σερί της Μπαρτσελόνα στη Liga Endesa επικρατώντας με 82-71 των Καταλανών για την 6η αγωνιστική.
Πρωταγωνιστές για την ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς οι Ρόκας Γκιεντράιτις με 19 πόντους και 6 ριμπάουντ και ο Ακίλε Πολονάρα που πρόσθεσε άλλους 16.
Από πλευράς Μπαρτσελόνα, που παρατάχθηκε και πάλι χωρίς τους Νίκολα Μίροτιτς και Βίκτορ Κλαβέρ, κορυφαίος ήταν ο Τόμας Ερτέλ με 15 πόντους, ενώ άλλους 10 πέτυχε Μπράντον Ντέιβις.
Στα «ρηχά» έμεινε ο Νικ Καλάθης που ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 9 πόντους (3/6 δίποντα, 1/4 τρίποντα), 3 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 1 κλέψιμο.
- Τραγωδία στην Ινδία: 7 νεκροί από τη συντριβή αεροσκάφους
- Μύθος ή αλήθεια: Υπάρχουν τελικά τα δάκρυα χαράς;
- Καιρός: Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας την Πέμπτη και τοπικές βροχές
- Τέμπη: Τα αναπάντητα ερωτήματα, οι πραγματογνωμοσύνες, τα πορίσματα και τα κενά
- Από τον Έπσταϊν στις αρχαιότητες των Χμερ: Οι σκιές γύρω από τη συλλογή του Λέον Μπλακ
- Σχέση: Οι έξι «χρυσοί κανόνες» που οδηγούν την ευτυχία





