Ντάγια Σέτο : Αποκλείστηκε ο κολυμβητής επειδή ήταν… μπερμπάντης!
Ο κορυφαίος Ιάπωνας κολυμβητής, Ντάγια Σέτο τιμωρήθηκε από την ομοσπονδία της χώρας του, με αποκλεισμό από τις πισίνες μέχρι το τέλος του 2020, εξαιτίας ενός... παράνομου δεσμού
Ο κορυφαίος Ιάπωνας κολυμβητής, Ντάγια Σέτο τιμωρήθηκε από την ομοσπονδία της χώρας του, με αποκλεισμό από τις πισίνες μέχρι το τέλος του 2020, εξαιτίας ενός… παράνομου δεσμού.
Μέχρι τέλος του 2020 δε θα έχει δικαίωμα να συμμετάσχει σε αγώνες κολύμβησης ο Ντάγια Σέτο. Η ομοσπονδία κολύμβησης της «χώρας του ανατέλλοντος ηλίου» τιμώρησε τον κάτοχο παγκοσμίων ρεκόρ σε 25άρα πισίνα, λόγω της παράνομης σχέσης του.
O 26χρονος Ιάπωνας πρωταθλητής τον περασμένο Σεπτέμβριο, είχε επισκεφτεί ένα ξενοδοχείο γνωριμιών με μια γυναίκα με την οποία διατηρούσε μυστικό δεσμό, γεγονός που ο ίδιος ο κολυμβητής παραδέχτηκε και ζήτησε συγγνώμη δημόσια.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.