Γεννηματά: Υπάρχει κατακόκκινη γραμμή για Oruc Reis – Ο Μητσοτάκης πρέπει να θέσει βέτο
Η πρόεδρος του ΚΙΝΛ ανησυχεί γιατί δεν περιλαμβάνεται στην ατζέντα του Συμβούλιου Κορυφής της ΕΕ αύριο και μεθαύριο η παραβατικότητα της Τουρκίας
«Υπάρχει μια κατακόκκινη γραμμή, το Oruc Reis δεν πρέπει να περάσει τα 12 μίλια. Αυτή την εντολή πρέπει να δώσει ο κ. Μητσοτάκης στους αρχηγούς των Ενόπλων Δυνάμεων, και αυτοί ξέρουν θα κάνουν» δήλωσε την Τετάρτη η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννήματα.
Μιλώντας στην ΕΡΤ η κ. Γεννήματα τόνισε ότι ανησυχεί γιατί δεν περιλαμβάνεται στην ατζέντα του Συμβούλιου Κορυφής της ΕΕ αύριο και μεθαύριο η παραβατικότητα της Τουρκίας.
Σύμφωνα με την κ. Γεννήματα η μόνη λύση για τον κ. Μητσοτάκη είναι να ασκήσει βέτο στην ΕΕ, άλλη διέξοδος δεν υπάρχει. «Αφού επέλεξε να μην συγκαλεί Συμβούλιο Αρχηγών και να χειρίζεται το θέμα μόνος του πρέπει να πείσει τους Ευρωπαίους ότι η Ελλάδα πλέον δεν αστειεύεται» σημείωσε η κ. Γεννηματά.
- Σύνοδος στο Νταβός: Ο Τραμπ προσγειώθηκε στη Ζυρίχη – Διπλωματικός πυρετός ενόψει της ομιλίας του
- Τι αλλάζει στη χρηματοδότηση του γαλλικού κινηματογράφου και γιατί έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις
- Η ΚΕΔ ανακοίνωσε τους ορισμούς για την 18η αγωνιστική της Super League: Σιδηρόπουλος στο Καραϊσκάκη, Ευαγγέλου στην Τρίπολη
- Mercosur: «Στον πάγο» η συμφωνία – Παραπέμπεται στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο
- Πάνω από τριάντα πόντοι το ύψος του χιονιού στο Μουζάκι-Συστάσεις της Δημοτικής Αρχής στους πολίτες
- Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή 24χρονος που παρέσυρε και σκότωσε 27χρονη δύο μέρες πριν τον γάμο της
