Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Οι ηθοποιοί του Εθνικού στέλνουν το δικό τους μήνυμα για τη δίκη της Χρυσής Αυγής

Οι ηθοποιοί του Εθνικού στέλνουν το δικό τους μήνυμα για τη δίκη της Χρυσής Αυγής

Το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών και το Σωματείο Εργαζομένων Εθνικού Θεάτρου δίνει το δικό του «παρών» ενόψει της αυριανής συγκέντρωσης έξω από το Εφετείο, την ώρα που θα ανακοινωθεί η απόφαση της δίκης της Χρυσής Αυγής

Το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών και το Σωματείο Εργαζομένων Εθνικού Θεάτρου δίνει το δικό του «παρών» ενόψει της αυριανής συγκέντρωσης έξω από το Εφετείο, την ώρα που θα ανακοινωθεί η απόφαση της δίκης της Χρυσής Αυγής.

Νωρίτερα σήμερα, Τρίτη, οι καλλιτέχνες ανάρτησαν πανό με σύνθημα «Δεν είναι αθώοι ΟΙ ΝΑΖΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ» στην πρόσοψη του θεάτρου REX, απευθύνοντας παράλληλα κάλεσμα στην τετράωρη παναττική στάση εργασίας που έχουν ανακοινώσει το Εργατικό Κέντρο Αθήνας και η Π.Ο.Θ.Α. για την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020.

Ακολουθεί η κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν σήμερα τα δύο σωματεία:

«Το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών και το Σωματείο Εργαζομένων Εθνικού Θεάτρου δίνουμε το δικό μας παρών με ένα πανό και με αυτό το σύνθημα στην πρόσοψη του Θεάτρου REX, συμμετέχοντας στην στάση εργασίας την ώρα της απόφασης στη δίκη των νεοναζί της Χρυσής Αυγής.

Το πρωί της Τρίτης 6 Οκτωβρίου -παραμονή της απόφασης του δικαστηρίου- οι άνθρωποι της τέχνης αναρτήσαμε το πανό, κάνοντας παράλληλα κάλεσμα στην τετράωρη παναττική στάση εργασίας που έχουν ανακοινώσει το Εργατικό Κέντρο Αθήνας και η Π.Ο.Θ.Α. για την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020.

Προσυγκέντρωση στις 10:30 π.μ. έξω από το Εφετείο (Λ. Αλεξάνδρας και Λουκάρεως), όπου θα ανακοινωθεί η απόφαση για τη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Θα είμαστε εκεί».

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024