Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Δεν θα ζητήσω και συγγνώμη από την Ιωάννα Μαλέσκου»

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Δεν θα ζητήσω και συγγνώμη από την Ιωάννα Μαλέσκου»

Στην κάμερα πρωινής εκπομπής έκανε δηλώσεις η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και σχολίασε την παρεξήγηση που υπάρχει μεταξύ της ίδιας και της Ιωάννας Μαλέσκου.

Στην κάμερα πρωινής εκπομπής έκανε δηλώσεις η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και σχολίασε την παρεξήγηση που υπάρχει μεταξύ της ίδιας και της Ιωάννας Μαλέσκου.

«Εγώ σχολίασα στιλιστικά αν μου άρεσε ή όχι»

«Εγώ ήμουν ξεκάθαρη, όπως είμαι πάντα, με σεβασμό και αγάπη και δεν σχολίασα τίποτα άλλο πέρα από το ντύσιμο της. Ο καθένας το βλέπει με τα δικά του μάτια και αν δεν καταλαβαίνεις ότι, εγώ τουλάχιστον, ξεκάθαρα προσπέρασα την εικόνα που είδα και σχολίασα το στιλιστικό μόνο κομμάτι. Κάνεις ότι πιστεύεις εσύ. Δεν μπορώ να πω σε κανέναν για ποιο λόγο το έκανε αυτό ή δεν το έκανε».

Όσον αφορά το blur που προβλήθηκε στο Pop Up κατά την παρουσίαση του αποσπάσματος από το «Love It», η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ξεκαθάρισε: «Εγώ είμαι παρουσιάστρια κατ’ αρχάς, δεν είμαι δημιουργός περιεχομένου. Και αυτό το γνωρίζουμε όλοι. Εγώ σχολίασα στιλιστικά αν μου άρεσε ή όχι».

«Ε, δεν θα ζητήσω και συγνώμη!»

«Όλοι οι άνθρωποι κάνουμε την προσπάθεια μας και κακοπροαίρετος δεν ήταν κανείς. Να το πούμε και αυτό. Το να σχολιάστηκε κάτι στην εκπομπή που έχει ειπωθεί από άλλη εκπομπή και από άλλον άνθρωπο και ακούστηκε μια φράση, που ακούγεται εδώ και ενάμιση χρόνο σχεδόν, είναι η χρησιμοποίηση που έχει κάνει ένας άλλος άνθρωπος σε μια φράση. Εγώ, οτιδήποτε έχει να κάνει με αυτό το κομμάτι, το έκοψα ξεκάθαρα και έμεινα στο στιλιστικό κομμάτι» τόνισε, επίσης, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Να μπω στη διαδικασία να ζητήσω συγνώμη, εάν έχω κάνει κάτι κακό, φυσικά και θα το είχα κάνει κατευθείαν. Από τη στιγμή που βλέπω, όμως, ότι παρουσιάζομαι ως θύτης ενώ είμαι το θύμα… Ε, δεν θα ζητήσω και συγνώμη! Όχι! Ίσως να μην της άρεσε αυτό το κομπλιμέντο, οκ, αυτό είναι θέμα της».

Sports in

Ποιος είναι ο λόγος που ο Παναθηναϊκός θα παίξει στην «Aleksandar Nikolić Hall» με τη Μακάμπι

Ο λόγος που τα δύο παιχνίδια των playoffs της EuroLeague ανάμεσα σε Μακάμπι Τελ Αβίβ και Παναθηναϊκό θα γίνουν στη γνωστή «Χάλα Πιονίρ».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024