Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ολυμπιακός γνωστοποίησε την προσθήκη τεσσάρων παικτών στην Κ17 του συλλόγου.
Η ανακοίνωση:
«Ενίσχυση για την Κ17
Τέσσερις ακόμα μεταγραφές για την Ακαδημία του Ολυμπιακού, με παίκτες γεννημένους το 2004 και το 2005.
Παναγιώτης Γεωργίου, Ματέο Κολόμπο, Χρήστος Γιαννούλης και Οζέρ Μεμέτογλου είναι τέσσερις ακόμα προσθήκες στο δυναμικό του Ρέντη, ενισχύοντας άπαντες τη νέα Κ17 του συλλόγου μας!
Παναγιώτης Γεωργίου – Σέντερ φορ, 2004, από Τριφυλλιακός
Ματέο Κολόμπο – Αριστερό μπακ-εξτρέμ, 2004, από Γιουβέντους, Εκπαιδευτήρια Κωστέα-Γείτονα
Χρήστος Γιαννούλης – Αριστερό μπακ, 2004
Οζέρ Μεμέτογλου – Αμυντικός μέσος, 2005, από Ολυμπιακό Θεσσαλονίκης
Παναγιώτη, Ματέο, Χρήστο και Οζέρ, καλώς ήρθατε στην οικογένεια του Ολυμπιακού!»
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
LIVE: Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο. Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο για την 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.
Ο Παναθηναϊκός δεν άφησε κανένα περιθώριο στον ΖΑΟΝ στον πρώτο τελικό της Volley League Γυναικών, επικράτησε με 3-0 σετ στο κλειστό του Μετς κι έκανε το 1-0 στη σειρά.
Οι 12 παίκτες που επέλεξε ο Γιώργου Μπαρτζώκα για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Euroleague.