Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Raf Simons γράφει ιστορία

Ο Raf Simons γράφει ιστορία

Ο διάσημος βέλγος σχεδιαστής μόδας, Raf Simons θα παρουσιάσει την πρώτη του γυναικεία συλλογή

Ο Raf Simons ανακοίνωσε ότι θα λανσάρει σειρά γυναικείων ενδυμάτων με την επώνυμη ετικέτα του.

Ο διάσημος βέλγος σχεδιαστής από το Instagram ανακοίνωσε τα νέα, αποκαλύπτοντας ότι η πρώτη γυναικεία συλλογή του brand του για την Άνοιξη 2021 θα παρουσιαστεί στις 23 Οκτωβρίου.

Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί ότι δεν πρόκειται για την πρώτη απόπειρα του Raf Simons να δημιουργήσει γυναικεία συλλογή, καθώς ο ίδιος έχει σχεδιάσει πολλές γυναικείες συλλογές, όλα αυτά τα χρόνια, αν και ποτέ για τη δική του ετικέτα – μέχρι τώρα.

Στο παρελθόν, δημιούργησε γυναικεία ενδύματα για τον Jil Sander, τον οίκο Dior, όπου ήταν υπεύθυνος για τις σειρές ready-to-wear και couture lines, ενώ στη συνέχεια, στον Calvin Klein, ο Simons ήταν υπεύθυνος για τις γυναικείες και ανδρικές συλλογές.

Στη βιομηχανία μόδας εδώ και καιρό οι καλύτεροι σχεδιαστές ανδρικών ενδυμάτων κάνουν τη μετάβαση και σε γυναικεία ρούχα. Ο Simons είναι ένας από τους πολλούς, μεταξύ των οποίων, οι Hedi Slimane, Jonathan Anderson, Virgil Abloh και Thom Browne.

Το brand σύμφωνα με το ΑΠΕ παρουσίασε αποκλειστικά ανδρικά ρούχα από το ντεμπούτο του, το 1995, δημιουργώντας μια ανδρόγυνη αισθητική που βασίζεται στην προσωπική εμμονή του Simons με τη νεανική κουλτούρα.

Ο Simons από τον Απρίλιο του 2020, είναι διευθυντής δημιουργικού του οίκου Prada μαζί με τη Μιούτσια Πράντα και θα παρουσιάσουν τη πρώτη τους συλλογή στην Εβδομάδα Μόδας στο Μιλάνο στις 24 Σεπτεμβρίου.

Sports in

Την ενοχή του οδηγού για το θάνατο του Ιάσονα προτείνει ο εισαγγελέας

«Η αμέλεια του κατηγορούμενου είναι βαρύτατη...» υποστήριξε ο εισαγγελέας, με τον οδηγό να τονίζει ότι «ακόμη και σήμερα η οδηγία της Αστυνομίας είναι αν υπάρχει επίσημος να μπαίνει έτσι».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024