Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Carolina Herrera: Μίνι ντοκιμαντέρ στην Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης

Carolina Herrera: Μίνι ντοκιμαντέρ στην Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης

Ο οίκος Carolina Herrera για να γιορτάσει την παρουσία του στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης παρουσιάζει ένα μίνι ντοκιμαντέρ τεσσάρων επεισοδίων

Για να γιορτάσει την παρουσία του στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης τις τελευταίες τέσσερις δεκαετίες, ο πολυτελής οίκος μόδας Carolina Herrera θα προβάλλει μια εκ βαθέων συζήτηση μεταξύ της Carolina Herrera και του διευθυντή δημιουργικού Γουές Γκόρντον.

Στο τεσσάρων επεισοδίων μίνι ντοκιμαντέρ με τίτλο «The Conversation: Carolina Herrera and Wes Gordon» οι δύο σχεδιαστές συζητούν για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της μόδας, ενώ μοιράζονται προσωπικές αναμνήσεις και ανέκδοτα.

Η χωρίς σενάριο σειρά που περιγράφεται ως διασκεδαστικός και πνευματώδης φόρος τιμής στη Νέα Υόρκη και τη βιομηχανία της μόδας, γυρίστηκε κατά τη διάρκεια συνάντησης στην κατοικία της Χερέρα στο Μανχάταν τον Αύγουστο, σύμφωνα με τις αυστηρές οδηγίες υγείας και ασφάλειας για την Covid-19.

Σε σκηνοθεσία της Λίζα Ιμορντίνο Βρίλαντ το ντοκιμαντέρ σύμφωνα με το ΑΠΕ, αναδεικνύει τον ξεχωριστό δεσμό μεταξύ Χερέρα και Γκόρντον και προβάλλει λεπτομέρειες σχετικά με την αγάπη τους για τη μόδα, τη Νέα Υόρκη, καθώς και ένα κεφάλαιο αφιερωμένο στον οίκο Herrera.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024