Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ιανός: Κινδυνεύουν ζωές στον Αλμυρό - Τρεις άνθρωποι πάνω στα δέντρα

Ιανός: Κινδυνεύουν ζωές στον Αλμυρό – Τρεις άνθρωποι πάνω στα δέντρα

Το πέρασμά του από τη Θεσσαλία κάνει, από το απόγευμα της Παρασκευής, ο μεσογειακός κυκλώνας «Ιανός», προκαλώντας ανυπολόγιστες καταστροφές και θέτοντας σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές

Το πέρασμά του από τη Θεσσαλία κάνει, από το απόγευμα της Παρασκευής, ο μεσογειακός κυκλώνας «Ιανός», προκαλώντας ανυπολόγιστες καταστροφές και θέτοντας σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα ethessalia.gr, τρεις εργαζόμενοι στο έργο της λιμνοδεξαμενής του Ξηριά του Αλμυρού κινδυνεύουν και η ΕΜΑΚ δίνει αγώνα για να τους προσεγγίσει. Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική, η Υπηρεσία έχει κληθεί για 28 απομακρύνσεις ανθρώπων στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας.

Ειδικότερα, οι εργαζόμενοι το απόγευμα έφυγαν από το εργοτάξιο και παρασύρθηκαν από τα νερά. Το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε και η πυροσβεστική ήταν αδύνατον  να τους προσεγγίσει.

«Ζούμε ένα θρίλερ»

Όπως περιγράφει στην ιστοσελίδα η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας, Δωροθέα, Κολυνδρίνη «ζούμε ένα θρίλερ. Πρώτη φορά στη ζωή μου βιώνω κάτι τέτοιο».

Σύμφωνα με την ίδια, ελικόπτερο δεν μπορεί να σηκωθεί λόγω των ανέμων και το αυτοκίνητο έχει παρασυρθεί. «Είναι τρεις άνθρωποι που για να σωθούν έχουν πιαστεί από τα δέντρα και βρίσκονται μέσα στο νερό. Τους παρέσυρε το ρέμα όταν αποφάσισαν να φύγουν από το εργοτάξιο και βγήκαν από το αυτοκίνητο».

Η ίδια εξηγεί πως προσπαθεί να τους προσεγγίσει η Πυροσβεστική και η ΕΜΑΚ με ερπιστριοφόρο.

Την ίδια στιγμή, τα προβλήματα είναι αλλεπάλληλα στον Αλμυρό, καθώς κινδυνεύει να υπερχειλίσει ο Ξηριάς στο Νότιο τμήμα του Αλμυρού.

Έκλεισε η Εθνική Οδός

Σύμφωνα με την Τροχαία μάλιστα, υπάρχει διακοπή κυκλοφορίας στο 286ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού, στο ύψος του Αλμυρού, στο ρεύμα προς Αθήνα λόγω συσσώρευσης υδάτων.

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024