
ΜέΡΑ25 για Μόρια: Η αλληλεγγύη των πολιτών απαντά στην κυβέρνηση
O εκπρόσωπος του ΜέΡΑ 25, Μιχάλης Κριθαρίδης σημειώνει ότι «απέναντι στην εμμονή στον αυταρχισμό του κ. Μητσοτάκη η Πρωτοβουλία Γυναικών Μυτιλήνης καλεί σε συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες»
«Η κυβέρνηση στην ανθρωπιστική κρίση που εκτυλίσσεται στη Μόρια επιμένει να απαντά με ΜΑΤ, και που κατέφθασαν σήμερα σωρηδόν στο νησί» τονίζει σε επικριτική για την κυβερνητική πολιτική δήλωσή του, ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ 25, Μιχάλης Κριθαρίδης.
Ο κ. Κριθαρίδης σημειώνει ότι «απέναντι στην εμμονή στον αυταρχισμό του κ. Μητσοτάκη η Πρωτοβουλία Γυναικών Μυτιλήνης καλεί σε συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες. Απέναντι στον μισανθρωπισμό της κυβέρνησης η κοινωνική κουζίνα ο ‘Αλλος ‘Ανθρωπος καταφθάνει στο νησί για να συνδράμει τους ανθρώπους αυτούς που η πολιτεία και η Ευρωπαϊκή Ένωση αφού πρώτα τους στοίβαξαν σε ένα κολαστήριο, τώρα τους αφήνουν εντελώς στο έλεος τους».
Καταλήγοντας, ο κ. Κριθαρίδης αναφέρει ότι «στον αυταρχικό, ακροδεξιό και ξενοφοβικό δρόμο του κ. Μητσοτάκη η αλληλεγγύη των πολιτών είναι η καλύτερη απάντηση».
- Κερατσίνι: Οροφές που στάζουν στο 7ο νηπιαγωγείο – Φόβους για την ασφάλεια των παιδιών τους εκφράζουν οι γονείς
- Κομισιόν: Δεν έχουμε άμεση έλλειψη καυσίμων – Η ανησυχία επικεντρώνεται στην επάρκεια για τα αεροσκάφη
- ΕΚΠΑ: Ανάμνηση νόστιμη και ευχάριστη
- Λέσβος: Κτηνοτρόφοι απέκλεισαν ξανά το λιμάνι της Μυτιλήνης – Ο λόγος που διαμαρτύρονται
- Με προβλήματα η επιστροφή των τελευταίων εκδρομέων του Πάσχα – Πού καταγράφεται μποτιλιάρισμα
- Τοξικό αφεντικό: Τι είναι η «σκοτεινή ηγεσία» και πώς να την αποφύγετε




