Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τρομακτικά βίντεο με φαντάσματα: Μην τα δείτε αν θέλετε να «κλείσετε μάτι» το βράδυ

Τρομακτικά βίντεο με φαντάσματα: Μην τα δείτε αν θέλετε να «κλείσετε μάτι» το βράδυ

Γενικότερα το τι μπορεί να υπάρχει και τι όχι μπορεί ίσως να το απαθανατίζουν οι συγκεκριμένες κάμερες στα βίντεο που ακολουθούν

Ιστορίες με φαντάσματα όλοι έχουμε ακούσει. Πάντοτε νιώθαμε τρόμο, ανατριχίλα και συνάμα ενθουσιασμό όταν μας έπιανε τρόμος και μόνο στη σκέψη ότι τέτοια «φαινόμενα» θα μπορούσαν να είναι αληθινά.

Τρομαχτικά βίντεο με φαντάσματα

Όλως παραδόξως, οι περισσότεροι έχουν να μοιραστούν έστω από μία τρομαχτική ή ανεξήγητη ιστορία που έχει να κάνει με πνεύματα-φαντάσματα και ανεξήγητα φαινόμενα.

Στο Tik Tok, την πασίγνωστη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, έχουν ανέβει κατά καιρούς πάρα πολλά βίντεο σχετικής θεματολογίας. Βίντεο που δείχνουν μεταφυσική δραστηριότητα. Λάμπες και φώτα να αναβοσβήνουν, τηλεοράσεις να ανοίγουν και να κλείνουν μόνες τους.

Σε κάποια μάλιστα από αυτά μπορεί κάποιος να δει κανονικές μορφές να κινούνται μέσα στον εκάστοτε χώρο καθώς τις απαθανατίζουν oι κάμερες.

Θα αναρωτηθείτε αν είναι fake ή αληθινά, αλλά ο σκοπός των βίντεο αυτών δεν είναι να πείσουν κάποιον αλλά να δείξουν ίσως και μια άλλη πιθανότητα ή ένα άλλο σενάριο για το τι μπορεί να υπάρχει.

Αν είστε άτομο που φοβάται εύκολα ή που μπορεί η διάθεσή σας να διαταραχθεί, καλό θα ήταν να αποφύγεται τέτοιο περιεχόμενο βίντεο ειδικά τις νυχτερινές ώρες.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024