Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Sky Sports : Τηλεφωνική επαφή Μέσι – Γκουαρντιόλα

Sky Sports : Τηλεφωνική επαφή Μέσι – Γκουαρντιόλα

Τηλεφωνική επαφή ανάμεσα σε Λιονέλ Μέσι και Πεπ Γκουαρντιόλα αποκαλύπτει το Sky Sports

Η απόφαση του Λιονέλ Μέσι να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα τη φετινή σεζόν είναι ειλημμένη, και πλέον το ερώτημα είναι ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός του αργεντινού σούπερ σταρ.

Τα διεθνή ΜΜΕ έχουν πάρει φωτιά σχετικά με το μέλλον του Μέσι, με τη Μάντσεστερ Σίτι να είναι το μεγάλο φαβορί τη δεδομένη χρονική στιγμή για την απόκτησή του.

Οι Πολίτες είναι μια από τις λίγες ομάδες που μπορούν να κάνουν δικό τους τον Αργεντινό και να αντέξουν το συμβόλαιό του, ενώ φυσικά είναι και στην άκρη του πάγκου ο Πεπ Γκουαρντιόλα.

Οι δύο άνδρες μάλιστα φέρονται να είχαν τηλεφωνική επαφή για την υπόθεση της μεταγραφής του Αργεντινού στη Σίτι, όπως αναφέρει το Sky Sports.

«Είναι ξεκάθαρο ότι ο Μέσι είναι ακόμη πρόθυμος να φύγει από την Μπαρτσελόνα και είναι ξεκάθαρο ότι θέλει να πάει στη Μάντσεστερ Σίτι. Τις φήμες για την τηλεφωνική επαφή με τον Πεπ Γκουαρντιόλα νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα μπορεί τώρα να επιβεβαιώσει το Sky Sports. Ο Λίο Μέσι θέλει τον Πεπ Γκουαρντιόλα, ο Πεπ Γκουαρντιόλα θέλει τον Λίο Μέσι, κι αυτή είναι η προτεραιότητα της Μάντσεστερ Σίτι».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024