Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ραγδαίες εξελίξεις στη Μπαρτσελόνα : Παραιτείται ο Μπαρτομέου αν ανακοινώσει παραμονή ο Μέσι

Ραγδαίες εξελίξεις στη Μπαρτσελόνα : Παραιτείται ο Μπαρτομέου αν ανακοινώσει παραμονή ο Μέσι

Μεγάλη ανατροπή στη διοίκηση της Μπαρτσελόνα καθώς ο Ζοζέπ Μαρία Μπαρτομέου είναι έτοιμος να παραιτηθεί, εφόσον ο Λέο Μέσι ανακοινώσει επισήμως την παραμονή του στο σύλλογο!

Νέα «βόμβα» στην Καταλονία! Όπως αναφέρουν τα Μέσα της Βαρκελώνης, ο Ζοζέπ Μαρία Μπαρτομέου βρίσκεται μία ανάσα από την παραίτηση, καθώς φέρεται έτοιμος να κάνει πίσω, εφόσον ο Λέο Μέσι δηλώσει ανοιχτά πως θα παραμείνει στην Μπαρτσελόνα!

Σύμφωνα με το Radio Catalunya, ο πρόεδρος των «μπλαουγκράνα» έχει ενημερώσει το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου, πως είναι έτοιμος να «θυσιάσει» της θέση του, εάν ο Λέο Μέσι ανακοινώσει επίσημα πως θα παραμείνει στο «Καμπ Νόου». Οι πληροφορίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα, ωστόσο φαίνεται πως είναι ένα μεγάλο βήμα που κάνει η Μπαρτσελόνα, στην προσπάθεια της να μεταπείσει τον Μέσι.

Από την άλλη τα τελευταία δημοσιεύματα, θέλανε τον Αργεντινό, να έχει πάρει οριστική απόφαση, καθώς δεν επιθυμεί να παραμείνει ακόμη και αν φύγει από τη θέση του ο Μπαρτομέου, με τον οποίο αρνείται να κάτσει να συζητήσει. Το γυαλί μεταξύ των δύο πλευρών έχει ραγίσει, ωστόσο ίσως η κίνηση αυτή να αλλάξει τη γνώμη του 33χρονου, με τους φιλάθλους των «μπλαουγκράνα» να ελπίζουν…

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024