Άντε να τον πιάσουν! Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν φανταστικός στο πρώτο ημίχρονο των Μπακς απέναντι στους Μάτζικ. Ο Greek Freak έκανε ότι ήθελε στο τρίτο ματς της σειράς με το Ορλάντο, πραγματοποιώντας ένα απίστευτο πρώτο 24λεπτο.
Για την ακρίβεια ο back to back MVP της κανονικής διάρκειας του ΝΒΑ, σταμάτησε στους 21 πόντους στο πρώτο ημίχρονο, έχοντας 6/6 δίποντα, 2/2 τρίποντα, 5 ριμπάουντ και 4 ασίστ σε 16 λεπτά παιχνιδιού με τη φανέλα των Ελαφιών.
Με αυτή του την εμφάνιση οδήγησε τους Μπακς στα αποδυτήρια με το υπέρ τους 70-43, την ώρα που οι Μάτζικ δεν μπορούσαν να βρουν απάντηση στον Greek Freak.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.