Το Πεκίνο ενέκρινε την πρώτη κινεζική πατέντα εμβολίου κατά του κοροναϊού
Επίσημη έγκριση της πατέντας του εμβολίου που ανέπτυξε κατά του κοροναϊού έλαβε από τις κινεζικές αρχές εταιρία που ειδικεύεται στα εμβόλια.
Επίσημη έγκριση της πατέντας του εμβολίου που ανέπτυξε κατά του κορωνοϊού έλαβε από τις κινεζικές αρχές εταιρία που ειδικεύεται στα εμβόλια.
Η μεγαλύτερη κινεζική εταιρεία, που ειδικεύεται στην παραγωγή εμβολίων, έλαβε έγκριση για το πιθανό εμβόλιο κατά του κορωνοϊού που ανέπτυξε. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ημερησία του Λαού», πρόκειται για την πρώτη πατέντα που εγκρίνεται στη χώρα όπου ξεκίνησε η πανδημία.
Η τρίτη φάση των δοκιμών του εμβολίου σε ανθρώπους αναμένεται να γίνει στο εξωτερικό. Ήδη η Σαουδική Αραβία ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να ξεκινήσει τις δοκιμές του εμβολίου, ενώ η εταιρεία ανακοίνωσε ότι συζητά με τη Ρωσία, την Βραζιλία και τη Χιλή την έναρξη των κλινικών δοκιμών και σε αυτές τις χώρες.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η έγκριση έγινε στις 11 Αυγούστου, όταν ο Βλαντίμιρ Πούτιν ανακοίνωσε την έγκριση του εμβολίου «ΣΠΟΥΤΝΙΚ V».
- Καταγγελίες για τη λειτουργία της γραμμής 1566 – Όλα καλώς καμωμένα για τον Γεωργιάδη
- Απορρίφθηκε η αναστολή λειτουργίας της Shein στη Γαλλία που επιχείρησε η κυβέρνηση
- ΠΑΟΚ: Εκτός δράσης για ενάμιση μήνα ο Χουγκάζ
- Περιστέρι Betsson: Πέτυχε τρίποντο από το κέντρο και κέρδισε 2.000€!
- ΠΑΣΟΚ: Απέτυχε το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης – Η κυβέρνηση αφήνει απροστάτευτη την ελληνική κτηνοτροφία
- Η στιγμή της καταδίωξης του τράπερ που συνελήφθη στα Πατήσια [βίντεο]
