Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κοροναϊός : Σοκάρει η αδελφή της Σάρον Στόουν - «Κάθε ανάσα χωρίς οξυγόνο»

Κοροναϊός : Σοκάρει η αδελφή της Σάρον Στόουν – «Κάθε ανάσα χωρίς οξυγόνο»

Με τον πιο σοκαριστικό τρόπο αποτύπωσε μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε στα social media η αδελφή της Σάρον Στόουν, Κέλι Στόουν, όλα όσα βιώνουν όσοι νοσηλεύονται με κοροναϊό

Με τον πιο σοκαριστικό τρόπο αποτύπωσε μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε στα social media η αδελφή της Σάρον Στόουν, Κέλι Στόουν, όλα όσα βιώνουν όσοι νοσηλεύονται με κοροναϊό.

Ειδικότερα στο βίντεο που δημοσίευσε πρόσφατα η Κέλι Στόουν, η οποία νόσησε από κοροναϊό, ενώ παράλληλα πάσχει από λύκο, η ίδια ακούγεται να λέει με δυσκολία:

«Κάθε ανάσα χωρίς οξυγόνο. Παρακαλώ κάντε το για όσους αγαπάτε: ζητήστε περισσότερα τεστ, απαιτήστε να φορούν όλοι μάσκα. Δεν θέλετε ποτέ να νιώστε έτσι. Δεν μπορώ να ανασάνω» είναι οι τελευταίες λέξεις που ακούγονται από την αδερφή της διάσημης ηθοποιού πριν να σταματήσει το βίντεο.

View this post on Instagram

Please listen with love

A post shared by kelly stone singer (@thekellystone) on

Την είδηση για τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας της αδερφής της, έκανε γνωστή η ίδια η Σάρον Στόουν μέσα από τους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δημοσιεύοντας φωτογραφίες του δωματίου στο οποίο νοσηλεύεται η αδελφή της.

Παράλληλα η διάσημη ηθοποιός στην ανάρτησή της δίνει το δικό της ισχυρό μήνυμα για όσους αψηφούν τα μέτρα και δεν φορούν μάσκα.

«Η αδερφή μου Κέλι, η οποία έχει ήδη λύκο, νόσησε από COVID-19. Αυτό είναι το δωμάτιο του νοσοκομείου της. Ένας από εσάς που δεν φορούσε τη μάσκα του το έκανε αυτό. Δεν έχει ανοσοποιητικό σύστημα. Το μόνο μέρος που πήγε ήταν το φαρμακείο. Δεν γίνονται τεστ στην περιοχή που μένει εκτός αν κάποιος είναι συμπτωματικός.

Στη συνέχεια περιμένει 5 ημέρες για τα αποτελέσματα. Εσείς μπορείτε να αντιμετωπίσετε αυτό το δωμάτιο μόνοι σας; Φορέστε μάσκα! Για τον εαυτό σας και για τους άλλους. Σας παρακαλώ», αναφέρει στο δραματικό μήνυμα που συνοδεύει τις φωτογραφίες μέσα από το δωμάτιο όπου νοσηλεύεται η αδερφής της, η Σάρον Στόουν.

Sports in

Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη

Μια τεράστια βραδιά για τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν την διαφορά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024