Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Οι λόγοι που κάνουν ξεχωριστό έναν Καρκίνο

Οι λόγοι που κάνουν ξεχωριστό έναν Καρκίνο

Ένα από τα πιο ευαίσθητα ζώδια του ζωδιακού κύκλου, ο Καρκίνος ξέρει πότε να συναισθάνεται τον διπλανό του και πότε να δίνει συμβουλές

Είναι ένα από τα πιο ευαίσθητα ζώδια του ζωδιακού κύκλου και αν θες να τον κατανοήσεις περισσότερο θα πρέπει να έχεις αρκετή υπομονή…

Στοιχείο: Νερό

Οι Καρκίνοι ανήκουν στα Υδάτινα ζώδια, όπως οι Σκορπιοί και οι Ιχθείς.

Ο Καρκίνος από τη μία πλευρά, έχει επιμονή και θέληση, είναι αρκετά ικανός να τα καταφέρει από μόνος του και δεν εξαρτάται από άλλους για τα υλικά αγαθά, όμως χρειάζεται τη συναισθηματική στήριξη κι ενθάρρυνση υων άλλων για να τα καταφέρει.

Χρειάζεται την προσοχή και τη στοργή από τους άλλους ανθρώπους και είναι πιο ευτυχισμένος όταν έχει μια μικρή, στενή και δεμένη ομάδα από φίλους ή συγγενείς.

Χαρακτήρας

Όταν νιώθει καλά με τις επιλογές της ζωής του, είναι ευχαριστημένος και ικανοποιημένος και περιβάλλει με αγάπη την οικογένεια, διατηρώντας την αρμονία στο σπίτι του. Είναι πάντα εκεί για να βοηθήσει τους άλλους και αποφεύγει τις συγκρούσεις.

Είναι πολύ δύσκολο για έναν Καρκίνο να ανοιχτεί και να αποκτήσει από την αρχή μια στενή συναισθηματική σχέση με κάποιον, γιατί είναι πολύ κλειστός ως χαρακτήρας.

Η αιτία είναι ο φόβος που τον διακατέχει στο να δείξει εμπιστοσύνη και αυτό μπορεί να του δημιουργήσει έναν εσωτερικό θυμό και αγανάκτηση.

Έχει μια αρνητική άποψη για τη ζωή και πιστεύει ότι είναι πολύ σκληρή και άδικη. Αυτό τον κάνει επιφυλακτικό απέναντι στους άλλους κι οτιδήποτε καλό συμβαίνει γύρω του το αντιλαμβάνεται μέσα από ένα πρίσμα απογοήτευσης, αφήνοντας ανεκμετάλλευτες τις καλές και ευτυχισμένες εμπειρίες, που προσδίδουν αξία στη ζωή.

Ταυτόχρονα, είναι πολύ ευαίσθητος και πληγώνεται εύκολα. Αυτός είναι άλλος ένας λόγος που κλείνεται τόσο στον εαυτό του. Του αρέσει να ζει στο παρελθόν.

Κρατάει ζωντανά τα γεγονότα που έζησε παλιότερα και συχνά χάνεται σ’ αυτά. Θα πρέπει να μάθει να αφήνει πίσω το παρελθόν και να ζει στο παρόν, αντί να χάνει τον χρόνο του νοσταλγώντας.

Πηγή: myastro.gr

Sports in

«Τελικός» για Παρτιζάν και Ολυμπιακό στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε (28/3, 21:30) στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024