Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΟΚ : Επανέρχεται η Σεντ Ετιέν για Γιαννούλη

ΠΑΟΚ : Επανέρχεται η Σεντ Ετιέν για Γιαννούλη

Η ενδεχόμενη πώληση του Μιγκέλ Τραούκο, δίνει το δικαίωμα στην Σεντ Ετίεν να κινηθεί πιο άνετα και με καλύτερη οικονομικά πρόταση για την απόκτηση του Δημήτρη Γιαννούλη από τον ΠΑΟΚ.

Σε συναγερμό βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, για την ενδεχόμενη πώληση του Δημήτρη Γιαννούλη. Το προηγούμενο διάστημα τα ονόματα των Τσιμίκα και Γιαννούλη έπαιξαν πολύ δυνατά στα ξένα ΜΜΕ για το ενδεχόμενο μετακόμισης τους σε κάποια ομάδα του εξωτερικού. Από την στιγμή που ο πρώτος μετακινήθηκε στην Αγγλία και στο Λίβερπουλ πολλές ομάδες θα ερίσουν για να αποκτήσουν τα δικαιώματα του διεθνή αμυντικού του Δικεφάλου.

Το «10» σας είχε κρατήσει ενήμερους για το ενδιαφέρον ομάδων από Ιταλία, Γαλλία, Αγγλία και Γερμανία, όμως τώρα σειρά έχουν ποιος από τους μνηστήρες θα καταθέσει την καλύτερη οικονομικά πρόταση για να κάνει δικό του τον 24χρονο ποδοσφαιριστή.

Στο Δικέφαλο, είναι σε ετοιμότητα καθώς λαμβάνουν μηνύματα από Γαλλία πως από την στιγμή που ο Μιγκέλ Τράουκο μετακινηθεί στον Ολυμπιακό τότε η Σεντ Ετιέν θα επανέλθει με νέα βελτιωμένη πρόταση που θα πλησιάζει στα χρήματα που αξιώνουν οι Ασπρόμαυροι.
Δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε τίποτα τις επόμενες ώρες δηλαδή κάποιο δυναμικό μπάσιμο κάποια άλλη ομάδας για να κάνει δικό της τον Δημήτρη Γιαννούλη με τα 44 ματς το 1 γκολ και τις 6 ασίστ της περασμένης χρονιάς.

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024