Καλός καιρός με ηλιοφάνεια την Τρίτη – Η πρόγνωση από τη Χρ. Ρήγου
Η θερμοκρασία επανέρχεται σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα, ωστόσο το μελτέμι θα παραμείνει ενισχυμένο για κάποιες περιοχές του Αιγαίου
Μετά τη θεομηνία στην Εύβοια που στοίχισε τη ζωή σε 8 ανθρώπους, επανέρχονται οι καλές καιρικές συνθήκες τις επόμενες μέρες.
Η θερμοκρασία επανέρχεται σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα, ωστόσο το μελτέμι θα παραμείνει ενισχυμένο για κάποιες περιοχές του Αιγαίου.
Πιο αναλυτικά, την Τρίτη προβλέπεται ηλιοφάνεια στις περισσότερες περιοχές με λίγες νεφώσεις. Ενώ το μεσημέρι στα ορεινά πιθανόν να σημειωθούν τοπικές βροχές μικρής διάρκειας σε Ήπειρο, Θεσσαλία και δυτική Μακεδονία. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.
Στην Αττική θα έχουμε αίθριο καιρό και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 μέχρι 33 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται ηλιοφάνεια με λίγες αραιές νεφώσεις και θερμοκρασία από 22 μέχρι 32 βαθμούς Κελσίου.
Την Τετάρτη προβλέπεται ηλιοφάνεια στις περισσότερες περιοχές με λίγες νεφώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά.
- Ο Ολυμπιακός φροντίζει για το ευρωπαϊκό του μέλλον: Τι σημαίνει το «προσπέρασμα» στη Μπόντο
- «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» με τον Λάκη Λαζόπουλο: Έρχεται η τελευταία εκπομπή για το 2025
- Παχυσαρκία: Ξεκινά η διαδικασία για δωρεάν διανομή φαρμάκων
- Μπιλ Γκέιτς για AI: Γιατί κάποιες εταιρείες θα αξίζουν λιγότερο στο μέλλον
- Η δικαιοσύνη στο Καζακστάν και…. οι Γερμανοί ξανάρχονται
- Ελεγκτικό Συνέδριο: Στο μικροσκόπιο του δημόσια έργα… μιας χρήσης – Το μωσαϊκό των αστοχιών


