Ηλιοφάνεια και καλές θερμοκρασίες – Ο καιρός από την Χριστίνα Ρήγου
Καλές καιρικές συνθήκες και τις επόμενες ημέρες με τη θερμοκρασία να βρίσκεται σε φυσιολογικές για την εποχή τιμές.
Καλές καιρικές συνθήκες και τις επόμενες ημέρες με τη θερμοκρασία να βρίσκεται σε φυσιολογικές για την εποχή τιμές.
Την Τρίτη προβλέπεται καλοκαιρία σε όλη την χώρα με τη θερμοκρασία να σημειώνει μικρή άνοδο έως και 34 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από 3 έως 7 μποφόρ.
Στην Αττική αναμένεται ήλιος όλη την ημέρα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 33 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι θα πνέουν από 4-5 μποφόρ.
Στη Θεσσαλονίκη η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22-32 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι θα πνέουν από 3-4 μποφόρ.
Την Τετάρτη θα επικρατήσει ηλιοφάνεια στις περισσότερες περιοχές της χώρας, ενώ την Πέμπτη φαίνονται διάσπαρτες τοπικές βροχές στα ηπειρωτικά ορεινά από τη Στερεά Ελλάδα και βορειότερα.
- Νιγηρία: Τουλάχιστον 46 νεκροί σε τρεις επιθέσεις ενόπλων στην πολιτεία του Νίγηρα
- Εκουαδόρ: Η αστυνομία ανακάλυψε οκτώ ανθρώπινα κεφάλια και ένα «μήνυμα»
- Το Ιράν δεν σκοπεύει να αφήσει τις επενδύσεις στην πυρηνική ενέργεια
- Λίβερπουλ – Μπράιτον 3-0: Στους «16» του FA Cup με σούπερ Σαλάχ
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 15.02.2026]
- Ίντερ – Γιουβέντους 3-2: Οι Νερατζούρι πήραν το derby d’ Italia

