Βαριά ήττα για Μπακς: Η 30άρα του Γιάννη Αντετοκούνμπο δεν έφτανε
Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς με 124-103, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να σταματάει στους 30 πόντους.
O Γιάννης Αντετοκούνμπο μπορεί να σταμάτησε στους 30 πόντους, αλλά οι Πέλικανς ήταν εκείνοι που πήραν τη νίκη με 124-103 κόντρα στους Μπακς.
Ο Greeek Freak έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του, με 30 πόντους (12/15 βολές, 6/12 δίποντα, 2/3 τρίποντα), 8 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 1 κλέψιμο και 3 λάθη σε 23:06.
Ο Κρις Μίντλετον με 16 και ο Ερσάν Ιλιασόβα με 12 πόντους ακολούθησαν, ενώ ο Θανάσης Αντετοκούνμπο σε 4:35 είχε 1 ριμπάουντ και 1 ασίστ με 0/3 σουτ.
Ο Τζέι Τζέι Ρέντικ με 20 πόντους (4/7 τρίποντα), ο Τζάκσον Χέιζ με 17, ο Φρανκ Τζάκσον με 16 και οι Μπράντον Ίνγκραμ και Τζρου Χόλιντεϊ με 14 ξεχώρισαν, ενώ δεν χρησιμοποιήθηκε ο Ζάιον Γουίλιαμσον.
Για τους Μπακς δεν αγωνίστηκαν οι Κόνατον, Μπλέντσο (αμφότεροι είχαν βρεθεί θετικοί στον κορωνοϊό), ενώ για τους Πέλικανς ο Ζάιον (ο οποίος αντιμετώπισε οικογενειακό πρόβλημα και γύρισε πριν τρεις μέρες στο Ορλάντο).
- Ζωντανό αλογάκι Pony σε φάτνη στον Βόλο προκαλεί αντιδράσεις φιλόζωων
- Τέλος τα δωρεάν μικροδέματα από Shein και Temu από στην ΕΕ από 1η Ιουλίου 2026
- Με λαμπρότητα ο εορτασμός του Πολιούχου Αγίου Σπυρίδωνος στον Πειραιά
- Φενέρμπαχτσε: «Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τα παιχνίδια με Παναθηναϊκό και Εφές»
- Shrekking, poketing, benching: Το στενάχωρο λεξικό των σύγχρονων όρων των σχέσεων
- Συνάντηση Πούτιν-Ερντογάν: Ο Τούρκος πρόεδρος ζήτησε περιορισμένη εκεχειρία – Τετ α τετ Φιντάν με Πούτιν