ΗΠΑ: Η Χάννα είναι ο πρώτος τυφώνας στον Ατλαντικό για το 2020
Η Χάννα απειλεί να φέρει δυνατή βροχή, καταιγίδες και πιθανούς ανεμοστρόβιλους.
Το Εθνικό Κέντρο Τυφώνων στις ΗΠΑ όρισε ότι ο τυφώνας Χάννα είναι ο πρώτος τυφώνας για τη σεζόν του 2020 στον Ατλαντικό.
Με μέγιστη ταχύτητα ανέμου στα 120 χλμ/ώρα και ριπές έως και 136 χλμ/ώρα ο τυφώνας κινείται προς τα δυτικά και αναμένεται να μετακινηθεί στην ακτή του Τέξας αργότερα σήμερα.
Το επίκεντρο του τυφώνα ορίστηκε περίπου στα 160 χιλιόμετρα ανατολικά-νοτιοανατολικά του Κόρπους Κρίστι, στο Τέξας, και πλέον κινείται δυτικά με 15 χλμ / ώρα.
«Ο συνδυασμός επικίνδυνων καταιγίδων και παλίρροιας θα προκαλέσει πλημμύρα στις συνήθως ξηρές περιοχές κοντά στην ακτή από τα νερά που μετακινούνται εσωτερικά (από την ακτή)», δήλωσε ο μετεωρολογικός οργανισμός με έδρα το Μαϊάμι.
Δείτε βίντεο:
https://www.youtube.com/watch?v=jZseNGFKkl0
- Επιστροφή στη δράση στη Super League – Μεγάλες «μάχες» για τα play out σε Νίκαια και Τρίπολη
- Αυτή δεν είναι κυβέρνηση. Είναι πινάκιο δικαστηρίου
- Πώς ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή αλλάζει και τις καταναλωτικές μας συνήθειες
- Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Άνοιξε η πλατφόρμα
- Ιράν: Πανηγυρισμοί στην Τεχεράνη για την κατάρριψη των δύο αμερικανικών αεροσκαφών – Το Ισραήλ βομβαρδίζει γέφυρες στον Λίβανο
- Αντετοκούνμπο για τους Μπακς: «Όταν κάποιος μου λέει να μην παίξω είναι σαν προσβολή για εμένα»
- Αρκάς: Η καλημέρα του Σαββάτου
- Σχέσεις: Πόση «δύναμη» έχουμε πάνω στον σύντροφό μας;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 04.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/enq-1998-sqq-CriDQFQ-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442