Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κέλι Πρέστον : Tο συγκινητικό «αντίο» του Τζον Τραβόλτα στη σύζυγό του

Κέλι Πρέστον : Tο συγκινητικό «αντίο» του Τζον Τραβόλτα στη σύζυγό του

Ο Τζον Τραβόλτα αποχαιρέτησε με μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram την σύζυγό του, Κέλι Πρέστον επιβεβαιώνοντας τον θάνατό της

Η είδηση του θανάτου της αμερικανίδας ηθοποιού Κέλι Πρέστον, σε ηλικία 57 ετών έπειτα από διετή άνιση μάχη με τον καρκίνο του μαστού σκόρπισε θλίψη στο Χόλιγουντ και στο χώρο της διεθνούς showbiz.

Ο Τζον Τραβόλτα, με τον οποίον ήταν παντρεμένη τα τελευταία 29 χρόνια, επιβεβαίωσε τον θάνατό της με μία ανάρτηση στο Instagram.

«Με πολύ βαριά καρδιά σας ενημερώνω ότι η όμορφη σύζυγός μου Κέλι έχασε την διετή μάχη με τον καρκίνο του μαστού», έγραψε στο Instagram ο δημοφιλής ηθοποιός.

«Έδωσε έναν θαρραλέο αγώνα με την αγάπη και την υποστήριξη πολλών.

Η οικογένειά μου και εγώ θα είμαστε για πάντα ευγνώμονες στους γιατρούς και τις νοσοκόμες στο Κέντρο Καρκίνου MD Anderson, σε όλα τα ιατρικά κέντρα που βοήθησαν καθώς και στους πολλούς φίλους και αγαπημένους της που ήταν στο πλευρό της.

Θα θυμόμαστε την αγάπη και τη ζωή της Κέλι.

Θα χρειαστώ λίγο χρόνο με τα παιδιά μου που έχασαν την μητέρα τους, οπότε συγχωρέστε με εκ των προτέρων αν δεν ακούσετε για εμάς για κάποιο διάστημα. Να ξέρετε ότι θα αισθάνομαι την αγάπη σας στις εβδομάδες και στους μήνες μπροστά μας.

Με όλη την αγάπη μου. T.T»

View this post on Instagram

It is with a very heavy heart that I inform you that my beautiful wife Kelly has lost her two-year battle with breast cancer. She fought a courageous fight with the love and support of so many.  My family and I will forever be grateful to her doctors and nurses at MD Anderson Cancer Center, all the medical centers that have helped, as well as her many friends and loved ones who have been by her side. Kelly’s love and life will always be remembered. I will be taking some time to be there for my children who have lost their mother, so forgive me in advance if you don’t hear from us for a while.  But please know that I will feel your outpouring of love in the weeks and months ahead as we heal. All my love, JT

A post shared by John Travolta (@johntravolta) on

Το δικό της συγκινητικό «αντίο» είπε και η κόρη του ζευγαριού, Έλα, στη μητέρα της, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας:

«Δεν έχω γνωρίσει ποτέ κανέναν τόσο θαρραλέο, δυνατό, όμορφο και στοργικό άνθρωπο όπως εσένα. Όποιος ήταν τυχερός να σε γνωρίσει ή να υπάρξει κοντά σου, θα συμφωνήσει ότι έχεις μια λάμψη και ένα φως που δεν σταματά ποτέ να λάμπει και που κάνει τους γύρω σου να αισθάνονται αμέσως χαρούμενοι.

Σε ευχαριστώ που ήσουν εκεί για εμένα. Σε ευχαριστώ για την αγάπη σου. Σε ευχαριστώ για τη βοήθειά σου και σε ευχαριστώ που έκανες αυτόν τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος. Έχεις κάνει τη ζωή μου όμορφη και ξέρω ότι θα συνεχίσεις να την κάνεις. Σ’ αγαπώ τόσο μαμά».

Ποια ήταν Κέλι Πρέστον

View this post on Instagram

Happy Birthday to my loving husband! ♥️🎂 @johntravolta

A post shared by Kelly Preston (@therealkellypreston) on

Η κατά κόσμον Κέλι Καμαλελέουα Σμιθ, είχε γεννηθεί στην Χονολουλού και άλλαξε το όνομά της στο καλλιτεχνικό Κέλι Πρέστον, πριν τον πρώτο της κινηματογραφικό ρόλο στο φιλμ του 1985 Mischief.

Πριν ασχοληθεί με την υποκριτική ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο.

Μετά το κινηματογραφικό της ντεμπούτο ακολούθησαν οι εμφανίσεις της στην εφηβική κωμωδία Secret Admirer και στις ταινίες SpaceCamp και Twins με τον Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ και τον Ντάνι ντε Βίτο.

Αργότερα έπαιξε στο πλευρό του Τομ Κρουζ, στο Jerry Maguire και μαζί με τον Κέβιν Κόστνερ στο For Love of the Game.

Η Κέλι Πρέστον είχε συμμετάσχει ως ηθοποιός σε περισσότερες από 60 ταινίες και σειρές.

Ο Τραβόλτα και η Πρέστον γνωρίστηκαν στο πλατό της ταινίας The Experts το 1987 και παντρεύτηκαν στο Παρίσι το 1991.

Όταν έμεινε έγκυος στο πρώτο της παιδί άφησε πίσω της μια λαμπρή καριέρα.

Ο πρωτότοκος γιος τους, Πρέστον, ο οποίος γεννήθηκε το 1992 και ήταν στο φάσμα του αυτισμού, πέθανε σε ηλικία 16 ετών το 2009 ενώ η οικογένεια βρισκόταν σε διακοπές.

Μαζί απέκτησαν έναν ακόμα γιο και μία κόρη την 20χρονη σήμερα Έλα και τον 9χρονο Μπέντζαμιν.

View this post on Instagram

Happy Sunday xxx

A post shared by Kelly Preston (@therealkellypreston) on

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024