Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κέλι Πρέστον : Πέθανε η γυναίκα του Τζον Τραβόλτα - Θρήνος στο Χόλιγουντ

Κέλι Πρέστον : Πέθανε η γυναίκα του Τζον Τραβόλτα – Θρήνος στο Χόλιγουντ

Θρήνος για τον Τζον Τραβόλτα, καθώς πέθανε σε ηλικία 57 ετών μετά από μάχη με τον καρκίνο του στήθους, η γυναίκα του Κέλι Πρέστον

Θρήνος για τον Τζον Τραβόλτα, καθώς πέθανε σε ηλικία 57 ετών μετά από μάχη με τον καρκίνο του στήθους, η γυναίκα του Κέλι Πρέστον.

Σε ηλικία 57 ετών έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Κέλι Πρέστον, έχοντας ηττηθεί από τον καρκίνο του στήθους με τον οποίο έδινε μάχη τα τελευταία χρόνια.

Το πρωί της 12ης Ιουλίου 2020, η Κέλι Πρέστον, αγαπημένη σύζυγος και μητέρα, πέθανε μετά από μια διετή μάχη με τον καρκίνο του μαστού», δήλωσε εκπρόσωπος της οικογένειας.

«Επιλέγοντας να κρατήσει την μάχη της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, βρισκόταν υπό ιατρική περίθαλψη για αρκετό καιρό, υποστηριζόμενη από την οικογένεια και τους φίλους της», ανέφερε ο εκπρόσωπος της οικογένειας.

«Ήταν μια πανέξυπνη, όμορφη και τρυφερή ψυχή που νοιαζόταν βαθιά για τους γύρω της και που χάριζε ζωή σε οτιδήποτε άγγιζε. Η οικογένεια ζητάει την κατανόηση του κοινού και τον σεβασμό του για την ιδιωτικότητά τους», συμπληρώνει η ανακοίνωση.

View this post on Instagram

Just hanging out on a Saturday afternoon! ♥️

A post shared by Kelly Preston (@therealkellypreston) on

Συντετριμμένος είναι για τον χαμό της συζύγου του και «συνοδοιπόρου» του τις τρεις τελευταίες δεκαετίες είναι ο σταρ του Χόλιγουντ.

Με ανακοίνωσή του στο Instagram επιβεβαίωσε τον θάνατο της συζύγου του μετά από μια «θαρραλέα μάχη» και ευχαρίστησε την ιατρική ομάδα που στάθηκε στο πλευρό της.

«Θα θυμόμαστε πάντα την αγάπη και τη ζωή της Κέλι» αναφέρει στην ανάρτησή του ο 66χρονος, συμπληρώνοντας ότι θα αποτραβηχτεί για λίγο καιρό από τα φώτα της δημοσιότητας για να σταθεί στο πλευρό των παιδιών του.

View this post on Instagram

It is with a very heavy heart that I inform you that my beautiful wife Kelly has lost her two-year battle with breast cancer. She fought a courageous fight with the love and support of so many.  My family and I will forever be grateful to her doctors and nurses at MD Anderson Cancer Center, all the medical centers that have helped, as well as her many friends and loved ones who have been by her side. Kelly’s love and life will always be remembered. I will be taking some time to be there for my children who have lost their mother, so forgive me in advance if you don’t hear from us for a while.  But please know that I will feel your outpouring of love in the weeks and months ahead as we heal. All my love, JT

A post shared by John Travolta (@johntravolta) on

View this post on Instagram

One of our favorite pastimes flying

A post shared by John Travolta (@johntravolta) on

Η Κέλι Πρέστον με μια ματιά

View this post on Instagram

Happy weekend 💕🌸

A post shared by Kelly Preston (@therealkellypreston) on

Η Κέλι Πρέστον είχε συμμετάσχει ως ηθοποιός σε περισσότερες από 60 ταινίες και σειρές.

Οι πιο γνωστές ταινίες στις οποίες είχε εμφανιστεί περιλαμβάνουν το Mischief (1985), το Twins (1988) και το Jerry Maguire (1996).

Η Κέλι Πρέστον που ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο πριν ασχοληθεί με την υποκριτική και ο Τζον Τραβόλτα είχαν παντρευτεί πριν 28 χρόνια και απέκτησαν τρία παιδιά, ηλικίας 20, 16 και εννέα ετών.

Η Πρέστον γνώρισε τον πρωταγωνιστή του «Pulp Fiction» το 1987 στα γυρίσματα της ταινίας «The Experts». Τέσσερα χρόνια αργότερα αποφάσισαν να παντρευτούν και μάλιστα χρειάστηκε να επαναλάβουν την τελετή για 2η φορά, αφού ο πρώτος γάμος τους θεωρήθηκε άκυρος.

Η ζωή του ζευγαριού σημαδεύτηκε από την τραγωδία αφού ο πρωτότοκος γιος τους, Τζετ, ο οποίος γεννήθηκε το 1992 και έπασχε από αυτισμό, πέθανε το 2009 σε ηλικία μόλις 16 ετών ενώ η οικογένεια βρισκόταν στις Μπαχάμες για διακοπές.

View this post on Instagram

Happy Birthday to our sweetest Jetty, we love you!! 💖✨

A post shared by Kelly Preston (@therealkellypreston) on

Sports in

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για τον πάγκο της Λίβερπουλ

Μετά την διαφαινόμενη παραμονή του Τσάμπι Αλόνσο στη Μπάγερν Λεβερκούζεν, η Λίβερπουλ έχει τον επόμενο υποψήφιο αντί-Κλοπ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024